naimalakko

Kommentoitu viesti

NORMAALI
Vieras

#237 NUKUTTAAKO?

12.04.2011 07:45

Hyvin homoillun yön jälkeen varmaan väsyttääkin. Sitten ne harvat teistä jotka oikeissa töissä käyvät, voivatkin mennä työpaikan tietokoneella internettiin kirjoittelemaan "teen sinusta tutkintapyynnön" ym uhkauksia normaaleille ihmisille jotka vain ilmaisevat oman mielipiteensä tällä keskustelupalstalla.

Vastaukset

mieti nyt hetki
Vieras

#240 Re: NUKUTTAAKO?

2011-04-12 09:54:39

#237: NORMAALI - NUKUTTAAKO? 

 Ja sä et ole varmaan saanut muilta kuin ehkä itseltäsi vähään aikaan kun on oot noin tarmokkaana täällä ja mietit muiden ihmisten seksielämää....? :) voivoi...

Se että väkivaltaan yllyttämisestä tehdään tutkintapyyntöjä on ihan arkipäivää - mieti sitä ensi kerralla kun rupeat uhkailemaan netissä väkivallalla ja toisten ihmisten tappamisella. Poliisia tämän tason viestit kiinnostaa aina - ei tämä ole mikään lasten hiekkalaatikko jossa voi uhata tappaa toisia ja sitten vedota että "emmä tarkottanut"...omista sanoista pitää kantaa vastuu ja jos sä et siihen pysty niin olet väärässä paikassa. Jospa keskittyisit jatkossa omaan elämääsi ja omien murheittesi ratkomiseen niin olisit ehkä vähemmän vihainen kanssaihmisille...

 

vinkki
Vieras

#241 Re: NUKUTTAAKO?

2011-04-12 10:02:01

#237: NORMAALI - NUKUTTAAKO? 

 Onko sulla olemassa joku tutkimus olemassa työssä olevien ihmisten seksuaalisesta jakaumasta? LOL :) taidat olla tietämätön rassukka vailla faktoja tavallisesta (työ)elämästä.

Mielipiteen saa toki ilmaista mutta väkivallalla uhkaaminen (tappaminen, väkivalta) ei ole mielipiteen ilmaisua vaan rikoslain mukaan tuomittavaa. Siinä on aika iso ero. Ja en kutsuisi väkivallalla tuohon tapaan tuntemattomia uhkaavaa ihmistä ainakaan normaaliksi - monta muuta sanaa tulee kyllä mieleen mutta annetaan nyt olla.

"vain ilmaista mielipide" tarkoittaa sulle siis sitä että voit uhota tappavasi toisen ihmisen jota et edes tunne? onko se sinusta tervettä? tai normaalia?

kirjoituksesi laatu ja älykkyyden taso vihjaa että olet melko nuori vielä (toivottavasti!!) joten älä hyvä ihminen pilaa tulevaa elämääsi hölmöilemällä netissä - täällä uhkaileminen ei eroa mitenkään siitä että menet keskelle toria ja julkisesti ilmoitat tappavasi ihmisiä - poliisi kiinnostuu ja tulee paikalle molemmissa tapauksissa - ennemmin tai myöhemmin.

Jos sulla on hippunen ajattelukykyä niin poistat nuo uhkausviestisi ennen kuin joku kopioi ne ja laittaa viranomaisille tutkittavaksi.