Vesistöjen puolesta - Stop Talvivaara

Kommentoitu viesti


Vieras

#28

19.07.2013 11:19

Miten Suomessa on mahdollista, että totuudenpuhujat yritetään eliminoida keinolla jos toisellakin ja viranomaiset konsulttifirmoineen syytävät totuudenvastaisia lausuntoja, jotka sitten menevät oikeuksissa keppeesti läpi? Koska oikeuslaitoksissakin silmät aukeavat. Silloinko vasta kun omalla takapihalla alkaa vastaavanlaiset saastuttamiset. Herätkää hyvät päättäjät ja lopettakaa lepsuilu. Erityisen paljon kunnioitan niitä tavallisia kansalaisia, jotka vielä välittävät ympäristöstään, muista ihmisistä ja eläimistä ja ajattelevat tulevienkin sukupolvien hyvinvointia eli jaksavat tuoda asioita totuudenmukaisesti esiin.

Vastaukset

however

#31 Re:

2013-07-19 16:40:23

#28: -  

 Oikeuslaitoksen silmät aukeavat vain sopiviin poliittisiin herätteisiin.  Tämä on yhä peittelemättömämmin nähty viimeaikoina korkeimmasta oikeudesta tulleista  päätöksistä eikä linjaa edes enää yritetä salailla tai jos näin ei ole, tässä julmetusti ylistetyssä koulutuksessamme on jotain hyvin pahasti vialla jo ala-asteelta ja perusteista alkaen.

Näihin(kin) asioihin kansalaisten kannatasi kiinnittää vakavaa huomiota jättäen omaan arvoonsa pintapropagandan, ja jo kauan jat kuneen kansalaisten syyllistämisen joilla huomio pyritään saamaan pois oleellisista kaikille tärkeistä ja kaikkia koskevista yhteiskunnallista asioista.

Väkisin on tunne, että alkaa olla vakavasti otettava ajatus kansalaistottelemattomuudeta, joka maassamme on tähän asti ollutkin kunnioitettvaa, vaan sitä periaatetta murennetaan näillä kaalimaiden vartijoiden toimilla nyt ja rajusti.