Itä- ja Keski-Suomen oikoradat

Kommentoitu viesti


Vieras

#18 Unohtakaa junat

18.04.2011 09:22

Onko kukaan koskaan kuullut välillä olevista BUSSIyhteyksistä? Mihin tarvitaan junaa, kun on bussi? Bussilla on hyvin vaivatonta kulkea Helsinki-Heinola-väliä, ja Heinolasta suorat bussiyhteydet jatkuvat esimerkiksi Mikkeliin ja Jyväskylään.

Oman auton käyttöä Heinolasta Hyvinkäälle on turha perustella sillä, ettei junayhteyksiä ole. Bussit kulkevat, tässä yksi esimerkkiaikataulu päivän vierailulle Heinolasta Hyvinkäälle:
M-S 9.00 Pika Heinola - Mäntsälä, perillä 10.25
M-P 10.45 Mäntsälä - Hyvinkää, perillä 11.30
Paluu
M-P+ 15.20 Hyvinkää - Mäntsälä, perillä 15.50
M-S 16.25 Pika Mäntsälä - Heinola, perillä 17.55
Ja jos Mäntsälä-Hyvinkää-väliltä ei löydy sopivia vuoroja (esim. viikonloppuna), aina voi mennä Helsingin kautta.

Bussilla matkustaminen on hitaampaa kuin omalla autolla tai junalla, mutta mikä kiire ihmisillä on? Jos ei ole aikaa matkustamiseen, sitten ei pidä matkustaa ollenkaan!

Vastaukset

Junayhteydet kuntoon Heinolaan!
Vieras

#19 Re: Unohtakaa junat

2011-04-18 20:36:41

#18: - Unohtakaa junat

Nyt et tainnut lukea kirjoitustani oikein. Minulla tai perheelläni ei ole mitään tekoa Heinolan kanssa, kun matkustamme Hyvinkäälle nykyisellään, menemme Heinolan ohitse tuota savolaisten mökkitietä. Samoin, jos käytämme junaa nykyisellään, emme poikkea Heinolassa. Toki bussi yhteydet toimii nykyisellään ja käytämme myös niitä, kun opiskeleva nuorisomme poikkeaa kotosalla. Bussiyhteydet ovat tässä tulleet tutuiksi ja nuo aikataulut. Monta kertaa on ollut mielekkäämpää viedä nuorisoa omalla autolla perille saakka taikka Lahteen, kun bussien aikataulut ja lukuisat vaihdot syövät lyhyestä viikonlopusta kohtuuttomasti perillä olo aikaa.

Perheemme parempi puolisko kulkee työn puolesta Helsingissä ajoittain, bussiyhteys on kyllä suhteelisen hyvä, mutta edellyttää joka kerta hotellimajoitusta Helsinkiin matkatessa, eli sinne on jo mentävä edellisenä iltana, jos mielii olla työpaikalla aamulla määrättynä aikana, pois Helsingistä pääsee kyllä iltaisin hyvinkin myöhään. Junalla Lahdesta homma toimii, kun vain pääsee Lahteen, tuo Lahteen pääseminen edellyttää joko liikkumista omalla autolla taikka kimppakyytiä.

 

Mielestäni tuo junayhteyden kuntoon saattaminen Heinolaan ei voi olla rahasta kiinni, koska turhempaankin löytyy rahaa.




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…