Adressi Tuomelan koulun lakkauttamista vastaan

Kommentoitu viesti

koulujen säilyttämisen puolesta

#52

23.08.2013 19:01

Joku ihmettelee, miksi Hevoshaan adressissa on niin vähän allekirjoittaneita. Alueella on paljon aktiivisia vanhempia, jotka ovat huolissaan lastensa koulusta. Alueella on kuitenkin myös yksi kolmasosa monikulttuurisia perheitä, joille jo arkiasiointi suomeksi on haastellista, saatikka tällaisten virkamies tekstien ymmärtäminen tai kunnallispolitiikan tietämys on vähäistä.

Vastaukset


Vieras

#58 Re:

2013-08-24 18:22:52

#52: koulujen säilyttämisen puolesta -

Tämä on niin totta. Me olemme todella huolissamme Hevoshaan koulun tulevaisuudesta, mutta valitettavasti täällä on paljon niitä, jotka eivät pysty tai osaa osallistua. Sen vuoksi ei kuitenkaan aluettamme saa asettaa eriarvoiseen asemaan tässä asiassa. Hevoshaan koulu on juuri se osa Hakunilaa, joka toimii ja joka on turvallinen ympäristö lapsille. Käykää tekin kirjoittamassa nimenne adressiin, jotta saamme asiamme kuuluville, kiitos!

Jöris

#112 Re: Poliittisten valtasuhteiden merkitys...?

2013-10-07 19:37:12

#52: koulujen säilyttämisen puolesta -

Länsi-Vantaalla ei demarit ole perinteisesti juhlineet, joten huoletta voidaan nipistää lännen puolelta. Vantaan investointi- ja perusparannusohjelmassa kaikki satsaukset menee itään vuoteen 2020 asti. Länsipuolelle ei siis laiteta rahaa juuri ollenkaan, kadut ovat jo nyt luokattomassa kunnossa ym., joten tämä on suoraa seurausta. Tämän voi tarkistaa lehtisestä (Vantaa rakentaa tms.), jossa Vantaan suunnitelmat julkaistaan ja jaetaan koteihin. Pitää huomata, että esim. Leinelään tehtävät satsaukset ovat todella huomattavia, Kehärata ym. kaikki toki tärkeitä hankkeita.

Muistakaa aina vaaleissa äänestää vantaalaisia ehdokkaita eikä esim. Timo Soinia Espoosta, jota ei Vantaan asiat Espoon kaupunginhallituksen puheenjohtajana varmaankaan kiinnosta.