Maahanmuuttajien tuet

Kommentoitu viesti


Vieras

#1686 EI OLE VALTION VASTUU

08.10.2013 12:12

Maahanmuutto olisi kiellettävä, jos muuttaja ei kykene tulemaan omillaan toimeen. Viranomaisten olisi tarkastettava jokainen maahanmuuttaja, että heillä olisi Suomessa toimeentullakseen riittävä Suomenkielen taito ja riittävästi rahaa tai työpaikka eläkseen Suomessa sekä asunto. Lisäksi viranomaisten olisi varmistuttava maahanmuuttajan henkilöllisyydestä ja mahdollisesta rikosrekisteristä ulkomailla ja/tai Suomessa. Maahanmuutto tulisi ehdottomasti kieltää, jos maahanmuuttajalla ei jokin edellämainitsemistani asioista ole kunnossa, koska maahanmuutto on jokaiselle vapaaehtoista, eikä se ole edes valtion tai kuntien vastuulla.

Vastaukset

Näin Virossa

#1717 Re: EI OLE VALTION VASTUU

2013-10-12 19:48:16

#1686: - EI OLE VALTION VASTUU 

 Viroon ei pääse asumaan, ellei todista tulojaan, millä elättää itsensä. Ns mamuja ei Virossa ole lainkaan, sillä he eivät pääse edes rajan yli. Tuttavani thaisyntyinen aviovaimo, joka oli suomen kansalainen ei päässyt edes Tallinnnan satamaa pidemmälle, sillä poliisi ja tullimiehet saattoivat hänet seuraavalla laivalla takaisin Helsinkiin.

 Virossa ei siis ole mamuja eikä sinne oteta myöskään mitään kiintiöpakolaisia.

Tietojeni mukaan Tallinnassa asuu yksi USAlainen musta huippu-urheilija, joka on Viron maajoukkueessaa pelaamassa.

Virolaisten mielestä heille riittää ne ongelmat, mitä venäläiset aiheuttavat maassa. Enemmästä ei ole väliä.

 Suomea ihmetelläänkin venäläisten nuoleskelusta, sillä Virossa on opittu kantapään kautta katkerasti, ettei maailmassa ole yhtään rehellistä venäläistä. Oma kokemukseni on sama, sillä kaikki rikokset, joitten uhriksi minä tai tuttavani on joutunut, on ollut aina venäläisen tekemä, ollaan missä Euroopan maassa hyvänsä. Samoin kaikki tuntemani venäläiset ovat rikollisia.

 Viimeksi, kun tilasin virolaisen siivoojan auttamaan itseäni, niin hän olikin vironvenäläinen. Lopputulos oli, että kaikki arvokas ja helposti rahaksi vaihdettava katosi. Eniten harmittaa paljon kuvia sisältänyt uudehko digikamera. Siinä meni iso joukko muistoja ryssän huomaan. Korut, rannekellot  ym vastaava; kaikki kadonneet. Samoin yksi lompakko, missä oli pankkikoodikortit, muttei rahaa.

Poliisi ei tee mitään, jos uhri on "rikas" suomalainen. Virossa ollaan vain tyytyväisiä, jos saadaan vierailta vietyä jotain, se on kaikki kotiinpäin. Poliisi ja oikeuslaitos suojelee venäläisiä ammattirikollisia. Muita rikollisia ei siedetä laikaan. Venäläiset kuluttavat varansa paikanpäällä, joten heistä ei ole haittaa, jos eivät varasta virolaisilta, vaan turisteilta. Onhan sekin yksi tapa tuottaa tuloja yhteiskunnalle.

Suomessa sen sijaan suositaan ulkomaalaisia varkaita, jotka mm sosiaalipetoksin varastavat suomalaisten rahat ja vievät ne ulkomaille. Jopa oma hallintommekin varastaa kansalaisten rahat ja lahjoittavat ulkomaalaisille rikollisille.

 Suomessa onkin aivoton akkavalta, mitä Virossa ei ole. Siinä ero!