Muuramen Sykkeen toiminta uhattuna

Kommentoitu viesti

Asiallisella linjalla

#51 Asiat riitelevät ei ihmiset

21.05.2011 19:24

Keskustelu täällä on saanut ikäviä sävyjä. Tuntuu, että Syke ottaa tämän salimaksuasian liian henkilökohtaisesti. Salimaksuista on puhuttu päättäjien keskuudessa jo kymmenen vuotta. Ei tämä mikään uusi asia ole, eikä varmasti kohdistettu mitenkään Sykkeen toimintaa kohtaan vaan koskettaa meitä kaikkia aikuisliikkujia. On hyvä muistaa, että salien käytöstä tulee myös kuluja. Lasten ja nuorten liikkuminen on edelleen ilmaista!
Ja jättäkääpäs yksityinen kuntosali nyt tämän ruotimisen ulkopuolelle. Eihän se ole tätä päätöstä tehnyt. Kyllä tässä kunnassa on tilaa/mahdollisuuksia kaikille liikuttajille/liikkujille. Mitään seuraa ei varmasti tarvitse tämän vuoksi lakkauttaa, toimintaa voi kai vähän järkevöittää.

Vastaukset


Vieras

#60 Re: Asiat riitelevät ei ihmiset

2011-05-21 23:08:30

#51: Asiallisella linjalla - Asiat riitelevät ei ihmiset

Kyllä seuratoiminta pitää lakkauttaa, jos sitä ei koeta kokonaisuudessaan tarpeelliseksi kunnassa. Seuraa ei pyöritetä samalla ajatuksella kuin bisnestä (jos jokin ei tuota voittoa se lakkautetaan) ajatuksella. Tämä koskee niin aikuisten kuin lapsien ryhmiä.  Jos toiminta ilman tukia tappiollista se kannattaa lopettaa.  Jos kunta vastustaa ja lisää budjettiinne kuluksi n.5000,- ei Kannata jos ollaan alijäämässä muutenkin. Palkat pitää kuitenkin pystyä maksamaan niin toiminnanjohtajalle kuin ohjaajille. Kokouspalkkiot hallitukselta pois (jos maksettu).