Tukiasemat julkiseen tietoon

Kommentoitu viesti

Perehtynyt

#26 Näe kokonaisuus ja ryhdy eettiseksi kuluttajaksi

07.11.2013 19:16

Runsas tukiasemasäteily on 'älypuhelinten' ja tablettien käytön kääntöpuoli. Mitä enemmän ihmiset käyttävät näitä langattomia vempaimiaan, sitä enemmän tukiasemia ja niiden säteilyä tarvitaan. Kuten muunkin eettisen kuluttamisen kohdalla, myös tässä kuluttajien pitäisi tuntea vastuunsa. Jos et halua olla omalta osaltasi vastuussa tukiasemasäteilyn lisääntymisestä, lopeta kännykän, tablettien ja kannettavien käyttö langattomaan nettiselailuun. Varsinkin videoiden katselu ja langaton lataaminen lisää säteilyä merkittävästi.

Katso muuten miten langattoman teknologian mikroaaltosäteily on kasvanut kaupunkialueilla:

http://media.portland.indymedia.org/images/2010/06/400491.jpg

Vastaukset

Vähennetään langattomien käyttöä.

#29 Re: Näe kokonaisuus ja ryhdy eettiseksi kuluttajaksi

2013-11-12 16:03:22

#26: Perehtynyt - Näe kokonaisuus ja ryhdy eettiseksi kuluttajaksi

Hyvä kommentti. Laitteiden käyttö vähenee sitä mukaa kun ihmiset herkistyvät erilaiselle sähkösaasteelle. Aikaisemmin meitä oli vain muutama, mutta oireet koko ajan lisääntyvät. Kaikki eivät vain tiedosta vielä mistä oireet johtuvat, mutta niistä aiheutuu jo mittava kansantaloudellinen menetys mm. työtehon ja -kyvyn alenemisena.

Seuraava kapula - jos sellaista tulee on myös ihan peruspuhelin ja sekin vain hätäkäyttöön. Nytkin pidän puhelinta enimmäkseen pois päältä. Kunhan vaihdan asuntoa, tulee myös lankaliittymä harkintaan.

Pahinta on että jos muutat puhtaalle aluelle, et voi olla varma koska viereen tupsantaa masto. Näin ei saa olla. Verkkojen suunnittelu on tehtävä pitkän aikavälin suunnitteluksi ja julkiseksi. Tai vaihdettava päättäjät.


Vieras

#30 Re: Näe kokonaisuus ja ryhdy eettiseksi kuluttajaksi

2013-11-13 06:47:21