Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#25649 Re: Re: Re: Re: Re:

04.12.2013 15:25

#25620: - Re: Re: Re: Re:

http://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/ulkomaat/3964/vatikaani_kieltaytyi_antamasta_yk_lle_tietoja_hyvaksikaytoista

Miten jokin kirkko voisi olla oikealla tiellä, kun puolustaa ja peittelee pedofiilejä vuosikymmenestä toiseen? Ei siis ole enää kysymys mistään yksittäistapauksesta. On täysi mahdottomuus, että tuollaisessa "kirkossa" olisi Jumala, sillä temppelissä ei voi olla kahdenlaista tulta. Seurasin pohjois-amerikassa aikaisemmin kymmeniin piispoihin ja satoihin pappeihin kohdistuvia oikeudenkäyntejä, joista Suomen lehdistö ei ole juurikaan kertonut. Erästä piispaa syytettiin jopa kaksivuotiaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väärinkäytösten viimein päästessä julkisuuteen, yleensä piispojen ja pappien paikkakuntaa kovan painostuksen vuoksi saatetaan vaihtaa, mutta nuo iljettävyydet siirtyvät heidän mukanaan vain seuraavaan seurakuntaan. Maalliseen vastuuteen nuo piispat ja papit eivät koskaan joudu. Niinkuin muissakin veljeskuntayhteisöissä, kaikki mukanaolijat tietävät liikaa/ovat osallisia ja ovat siksi ylimmän johdon suojeluksessa.

Vastaukset


Vieras

#25653 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-12-04 16:50:59

#25649: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Miten jokin kirkko voisi olla oikealla tiellä, kun puolustaa ja peittelee pedofiilejä vuosikymmenestä toiseen?

 

Kovasti tuollainen meno muistuttaa tilannetta (vanhoillis)lestadiolaisessa ja muissa vastaavissa suomalaisissa evlutkirkon sisäisissä ja sen ulkopuolisissa ryhmittymissä.