Kulttuurin puolesta

Kommentoitu viesti

jfldfjsfösdfsd

#13 Kultturelli Kangasala

19.12.2013 15:41

Taide ei oikein käy kaupaksi nyt ja apurahaakin on niukasti tarjolla, mutta Kangasalalla säästetään kaikessa paitsi ei Kimmo Pyykkö taidemuseossa, joten koulutus vain sinne veronmaksajien piikkiiin. Taide on jees, mutta ei säästöaikoina juurikaan tarvita siihen panostusta yhteiskunnalta. Vai onko taide tärkeämpää kuin vanhusten ja lasten tarpeet. On jos katsoo miten kokoomus ja demarit toimivat. Ilman ruokaa ei voi elää.

Vastaukset

hip hei

#14 Re: Kultturelli Kangasala

2013-12-20 17:38:30

#13: jfldfjsfösdfsd - Kultturelli Kangasala

Perustarpeet on toki turvattava, eihän tässä siitä olekaan kysymys, vaan siitä että kulttuuri on väärä leikkauksen kohde. Sitäpaitsi, se vaikuttaa Suomen valtion talouteen enemmän kuin myönnetään, siksi se nähdään turhana. Asiat voisi kuitenkin järjestää niin, ettei leikkauksia tarvitsisi tehdä, mutta se vaatii isompia muutoksia. Sitäpaitsi, leikkaukset juurikin vain lisäävät lamaa entisestään, nyt pitäisi panostaa työttömyyden kitkemiseen mm.palkkaamalla lisää hoitohenkilökuntaa sairaaloihin lomauttamisen sijaan, mutta tätä itsestäänselvyyttä eivät ministerit ole vieläkään hiffanneet.
Argumenttisi on sama kuin sanoisit, ettei miesten oikeuksia pitäisi puollustaa, koska naisia sorretaan prosentuaalisesti enemmän. Se että jokin asia on myös tärkeä, ei tee muista vähäpätöisiä tai turhia.