Kielletään ilotulitteiden myynti yksityishenkilöille

Kommentoitu viesti


Vieras

#16

29.12.2013 15:07

Ilotulitteet ovat maailman turhin asia.

 

Jos ja kun vajakit eivät osaa käyttää niitä vastuullisesti ja lainmukaisesti niin kiellettäköön siinä tapauksessa koko roska. Ei se ole keltään pois.

 

Viralliset (esim. kaupungin) ilotulitukset hoidetaan ammattimaisesti ja ne saa ja pitääkin säilyttää, mutta se on vain niin turhaa, että jokainen juoppo ja keskenkasvuinen urpo saa paukutella päivätolkulla pitkin nurkkia.

 

Poliisi saisi myös tehdä tehtävänsä ja korjata tuollaiset paukku-petet säilöön. Ehkä siitä jäisi jokin pieni oppi mieleen kun uusivuosi vietetäänkin "jäähyllä".

 

Vastaukset

Miranna Kujanpää

#24 Vastuullinen käyttäjä

2013-12-29 23:36:52

#16: -  

 

Ai ei muka keltään pois? Mulle rakettien ampuminen on koko loppuvuonna Parasta! Ei saa kieltää!

Vieras

#44 Re:

2013-12-30 19:19:04

#16: -

"Ilotulitteet ovat maailman turhin asia."

Ja sinun henkilökohtainen mielipide on koko kansan mielipide?

 

"Jos ja kun vajakit eivät osaa käyttää niitä vastuullisesti ja lainmukaisesti niin kiellettäköön siinä tapauksessa koko roska. Ei se ole keltään pois."

Ne jotka eivät käytä ilotulitteita kunnolla ja rikkovat lakia, ovat harvinaisia yksittäistapauksia. Jos joku paukuttelee ilotulitteita allitun aikavälin ulkopuolella, syyllistyy hän rikokseen ja on tuomittava sakkorangaistukseen. Jos joku ei viitsi käyttää ilotulitteita vastuullisesti, niin se ei ole muiden syy.

 

"Viralliset (esim. kaupungin) ilotulitukset hoidetaan ammattimaisesti ja ne saa ja pitääkin säilyttää, mutta se on vain niin turhaa, että jokainen juoppo ja keskenkasvuinen urpo saa paukutella päivätolkulla pitkin nurkkia."

Minkä takia mielestäsi vain viranomainen saisi käyttää ilotulitteita? Haluatko tehdä Suomesta täyden holhousvaltion?

 

"Poliisi saisi myös tehdä tehtävänsä ja korjata tuollaiset paukku-petet säilöön. Ehkä siitä jäisi jokin pieni oppi mieleen kun uusivuosi vietetäänkin "jäähyllä"."




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…