Kielletään ilotulitteiden myynti yksityishenkilöille

Kommentoitu viesti

Uusivuosi

#133 Idioottimainen adressi

02.01.2014 16:59

Vastustan ehdottomasti tätä ehdotusta, kuten muitakin yrityksiä rajoittaa yksilöiden vapautta. Ylilyönnit ilotulitteiden suhteen ovat yksittäistapauksia ja jo nykyinen lainsäädäntö kieltää ilotulitteiden luovuttamisen alaikäisille. Ongelma on siis lähinnä valvonta joka on olematonta esim ilkivallan suhteen.

Tällaisenaan ainoa mitä tämä ehdotus ajaa on kollektiivista syyllisyyttä ja kieltoa myös sille suurelle massalle jotka käyttävät ilotulitteita vastuullisesti ja lakien mukaisesti.

Mitä tulee koiriin ja muihin lemmikki-eläimiin, realiteetti on se että meillä on aivan yhtä suuri oikeus harrastaa ilotulitteita kuin mitä teillä on oikeus omistaa lemmikki-eläintä. Jos teillä on oikeus kieltää meidän harrastukset, pitäisi meillä vastavuoroisesti olla oikeus kieltää lemmikkien omistaminen (pl. esim palveluskoirat joille on oikea tarve).

Vastaukset

Sinisade

#137 Re: Idioottimainen adressi

2014-01-02 17:44:00

#133: Uusivuosi - Idioottimainen adressi

Koirat tai muut lemmikit eivät aiheuta toisten talojen ja asuntojen tuhopolttoja. Ohjeita ei noudateta aikarajojen ja ikärajoitusten suhteen, joten miksi pitäisi hyväksyä tällainen terrori?




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…