Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#31

09.01.2014 09:07

Ollaan menossa kohti Natsi-Saksan keskitysleirejä joissa luki "Arbeit Macht Frei" siis tarkoittaa Suomeksi, että "Työ tekee vapaaksi" ei kiitos. Vaan mielummin mersun autotehtaan rivimiehen palkkataso 5000 euroa/kk ja 7 tunnin työpäivä kaikille sekä irtisanomiskorvaukset pitemmistä työsuhteista 100000 euroa tai enemmän ammatista riippuen,kiitos etukäteen.

Vastaukset


Vieras

#60 Re:

2014-01-13 11:55:28

#31: -

Aatu miehineen on jo haudassa,  oli (ja on)  niitä diktaattoreita muuallakin.

Muuten, miksi sosiaalituet ja määräaikaisuuksien palkat maksetaan jälkikäteen ja vakien palkat etukäteen?

Vai odotetaanko, että huono-osainen ehtisi kuolla  tai ei muuten hoksaisi tai jaksaisi pientä tuloaan vaatia vai halutaanko saada vakityöntekijät tuntemaan itsensä suhteellisesti arvostetummiksi, vaikkei palkankorotuksia aina tulekaan?

Rahan, työn ja EU-maahanmuuttaja-Suomen tulevaisuudesta emme tiedä. Ikääntyneillä, työttömillä tms pelottelu on sellaista kansanryhmää vastaan kiihottamista, että ei huomattaisi, että suuret rahat menevät johonkin ihan muuhun

kuin kaikkien ihmisten vapauden ja hyvinvoinnin edistämiseen.  Nykyisin joka puolella on entistä suuremmat tuloerot. Meillä eläminen ja esim terveydenhoito on kaikille kalliimpaa. Sota- ja pula-ajan filmeissä sentään sanottiin, että Suomi on vapaa maa!