Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Haluamme palkkatyötä, emme pakkotyötä!.

Rahatkin on siirretty ulkomaille,että täytyisi kuuema painaa lisääkin

#51 Kaikkihan on jo myyty ulkomaille ja raivattu Suomesta pois.

12.01.2014 08:09

Nykyäänkin on vielä niitä, jotka haluaisiat tehdä työtäkin. Kaikki pakolaisetkin tulevat tänne vain elättämään itseänsä suomalaisilla,Kiinalaisella velkarahalla ja keinottelemaan.
vasemmistolainen

#52

12.01.2014 15:22

Oltiin pitkään töissä Finnairilla,tykättiin kovasti työstä. Sitten yllättäen Finnair ulkoisti meidän osaston.Erilaisten vaiheiden jälkeen jouduttiin Finavia-konsernin palkkalistoille.Ei nimi eikä työnantaja miestä pahenna. Mutta ei se valtion läävä kahta vuotta kauempaa sitoutunut.Ne kengitti meidät noin 35 kaikki pihalle 2012. Tavatttttoman huikeeeeen hellyttävän hyvässä yhteishengessä Finavia ja Finnair päättivät ajaa alas koko osaston.Mut hei saatiinhan me 500e bonusta-verot.Eiks o reilua. Nyt ollaan kilometritehtaalla. Hirveesti onkin varmaan hyötyä semmoisesta työntekijästä,jota pyöritellään kahden tunnin työajalla joissain työpaikoissa.Samaan aikaan Juhana Vartiainen vetelee työajalla tirsoja kuten on julkisuudessa kertonut.
vasemmistolainen

#53

12.01.2014 15:48

Roskatyö termiä ei edes media,lukuunottamatta Voima-lehteä,halua selittää tietämättömille kansalaisille,joiden kansalaisten joukossa on paljon poliitikkoja.Roskatyö on työtä,josta maksettava palkka on niin pieni,että sillä ei pysty elämään. Moni poliitikko tietää termin oikean merkityksen mutta -sanonta -kaikki työ on arvokasta- antaa henkilöstä sellaisen kuvan ,että hän on kaikkien työläisten kaveri. Moni vasemmistolainenkin menee halpaan.
perus suomalaine

#54 Re:

12.01.2014 16:48

voima lehti on viher vassarien isän maan pettäjien komukka roska lehti kun yritää myydä isäm maan mamuile ja ryssille!!!!!!!!!!!!!!!1111111


Vieras

#55

12.01.2014 18:05

Tätä olette saaneet kun äänestitte aikoinaan EU:hun liittymisen puolesta, ja jatkossa tulee tätä herkkua lisää.

Vieras

#56

12.01.2014 22:00

PERUSSUOMALAISEN JUNTIN KOMMENTTI ON SIKÄLI VÄÄRÄ,KOSKA SIINÄ ON AIKA VULGÄÄRIÄ SANANKÄYTTÖÄ.ROSKATYÖ SANAA OLI KÄYTETTÄVÄ,KUN SYSTEEMI EI HYVÄKSYNYT P,,,,SKATYÖ TERMIÄ,JOKA ON SE VIRALLINEN ,JOS NÄIN VOIDAAN SANOA. KUTEN SIIS NÄKYY ,MÖYKKÄRITYYPIT SAA ÄÄNENSÄ KUULUVILLE VAIKKA EI MITÄÄN ASIAA OLEKAAN.TÄSSÄ YHTEYDESSÄ VOI MYÖS TODETA,ETTÄ KATOLINEN USKO TAI USKOVAISUUS ON SIITÄ MUKAVA JA KÄTEVÄ,ETTÄ TAPAT IHMISEN JA MENEN RIPILLE JA SAAT KAIKEN ANTEEKSI KERTA LAAKISTA.JA TAAS ASE OLALLE PUOLUSTAMAAN ISÄNMAATA.70-LUVULLA USKONNONOPETTAJA SANOI KERRAN OPPITUNNILLA,JÄI IKUISESTI MIELEEN; KUN PUOLUSTAA ISÄNMAATA SAA TARTTUA ASEESEEN ELI SIIS TAPPAA.PERUSJUNTTIPORUKALLA JA MONELLA MUULLA TÄLLÄ PALLOLLA ON SAMANLAINEN KATSOMUS.
vasemmistolainen

#57 Re:

12.01.2014 22:03

#56: -

MINÄKIN TEEN VIRHEITÄ ELI ED. KOMMENTTI OLI SAMAN VASEMMISTOLAISEN. ANTEEKSI VAAN ,UNOHTUI NIMMARI.

vasemmistolainen

#58 Re: Re:

12.01.2014 22:14

#54: perus suomalaine - Re:

SÄ ET NÄKÖJÄÄN SISÄISTÄ P,,,,,,,SKATYÖTERMIÄ. TOSSA KOMMENTISSA SÄ JUURI OSUT NAULAN KANTAAN.ET VAAN ITSE TAJUA SITÄ. MÄ LYHYESTI KERRON SULLE TÄSSÄ:  SUN MAINITSEMAT IHMISET,TYÖNTEKIJÄT SUOSTUVAT TEKEMÄÄN HUONOSTI PALKATTUA TYÖTÄ ,KOSKA MAASSA JOSSA OVAT ASUNEET ,SYNTYNEET JA KASVANEET KUTEN VIRO YHDEN MAINITAKSENI TYÖLLÄ EI OLE MITÄÄN ARVOA. RIKKAAT RIKASTUU ,KÖYHÄT PANNAAN KYYKKYYN.SUOMEN TALOUSVAIKUTTAJAT YLISTÄVÄT VIRON MALLIA MAASTA TAIVAASEEN. PERUSJUNTIN KANNATTAA MUUTTAA SINNE TEKEMÄÄN RAHAA.SIELLÄ MELKO VARMASTI TUOLLA MENTALITEETILLA VOI ILMAN TUNNONTUSKIA TAHKOA RAHAA.


Vieras

#59

13.01.2014 11:27

Orjatyö on perustuslain vastaista ja sen määritelmä on, ettei työstä saadulla edulla(=palkalla tms.) voi kustantaa asumistaan, ruokaa, terveydenhoitoa ja muita elämisen kustannuksia. Tilanne vaatisi yleislakon ja oikeaa solidaarisuusmieltä kaikilta palkansaajilta. Muuten jokainen ala, paitsi lakimiehet ehkä, menettävät yksi kerrallaan elämän perusedellytykset. Ja välistävetäjistä tulee miljonäärejä istumalla etelän rannoilla.

Vieras

#60 Re:

13.01.2014 11:55

#31: -

Aatu miehineen on jo haudassa,  oli (ja on)  niitä diktaattoreita muuallakin.

Muuten, miksi sosiaalituet ja määräaikaisuuksien palkat maksetaan jälkikäteen ja vakien palkat etukäteen?

Vai odotetaanko, että huono-osainen ehtisi kuolla  tai ei muuten hoksaisi tai jaksaisi pientä tuloaan vaatia vai halutaanko saada vakityöntekijät tuntemaan itsensä suhteellisesti arvostetummiksi, vaikkei palkankorotuksia aina tulekaan?

Rahan, työn ja EU-maahanmuuttaja-Suomen tulevaisuudesta emme tiedä. Ikääntyneillä, työttömillä tms pelottelu on sellaista kansanryhmää vastaan kiihottamista, että ei huomattaisi, että suuret rahat menevät johonkin ihan muuhun

kuin kaikkien ihmisten vapauden ja hyvinvoinnin edistämiseen.  Nykyisin joka puolella on entistä suuremmat tuloerot. Meillä eläminen ja esim terveydenhoito on kaikille kalliimpaa. Sota- ja pula-ajan filmeissä sentään sanottiin, että Suomi on vapaa maa!

 

 

 


Vieras

#61

13.01.2014 12:18

Kun kuulin, että työmarkkinatukea yms vastaan suunnitellaan pakkotyötä, tein heti päätökseni. Ajattelin näin, että vaadin kaikesta työstä kirjallisen TYÖSUHTEEN, jossa on myös sovittu PALKKA, siis ei nimeltään työmarkkinatuki vaan TYÖsuhteesta saatava RAHAPALKKA. Ja sellaisella palkalla suostun tekemään enintään 3 tuntia päivässä. Näin ajattelin, ja varmaan moni muukin.

Vieras

#62

13.01.2014 13:02

Kun oikeisto polkee ihmisoikeuksia lahjottujen poliitikkojen avustuksella, Miten se on vasemmiston vika? Ottakaa rahanahneet välistävetäjät (=kokoomus) syyt vaan omille niskoille. AY-liikkeen haukkujat on aina ihmisoikeuksien polkijoita

Vieras

#63

14.01.2014 02:01

Ei kukaan tee ilmaista työtä.

Vieras

#64

14.01.2014 13:14

Kyllähän se niin on, että työstä on saatava palkkaa, jolla pystyy tulemaan toimeen. Sitähän varten työtä tehdään, että siitä se palkkaa. Minä itse en ainakaan tekisi töitä, jos siitä ei saa palkkaa. Varmaan ei moni muukaan.
leevi

#65 eu:n ihmisoikeussopimus

17.01.2014 06:50

aikooko hallitus rikkoa, ja rikkooko "työkkäri" jo nyt ihmisoikeussopimusta??? artikla 4, kohta 2 http://www.echr.coe.int/Documents/Convention_FIN.pdf

ajattelemisen aihetta

#66 työllisyys tuet vain kunnille ja valtiolle

17.01.2014 07:56

Ei osallistavaa sosiaaliturvaa voi mitenkään hyväksyä kuntyöstä kuuluu maksaa palkka ja sellainen että sillä tulee toimeen . Miten on selitettävissä Riskolla se kun kunnat palauttaa työllistämistuki rahoja Kelalle takaisin . Niillä rahoilla pitäisikin ja paremmin sanottuna pitää työllistää työttömiä . jos niitä töitä löytyy kun sosiaaliturvaa saavia työllistetään niin miksi ei niille työttömillä joillevoitais maksaa palkkaa näillä kuntien saamilla tyllistämistuki rahoilla . Nytkin jo työllistämis tuet joita yksityis sektorillekki maksetaan vääristää kilpailua työmarkkinoilla . Työnantajat jotka maksaa täyttä palkkaa työntekijöilleen ovat huonomassa asemassa kilpailussa niihin työnantajiin verrattuna joilla on tueuua työvoimaa . työllisyystuet pitäisikin maksaa vaan julkiselle sektorille valtioille ja kunnille jotka on maksajiakin näille tuille .

Vieras

#67 Re: työllisyys tuet vain kunnille ja valtiolle

18.01.2014 10:49

#66: ajattelemisen aihetta - työllisyys tuet vain kunnille ja valtiolle

Niinpä. Toisaalta miten kauan meillä on kuntia ja ovatko nekään kaikille jäsenilleen oikeudenmukaisia?Ja kuka tämän Oy Suomi Finland Ab:n omistaa?

Miksi kunnilla yleensä on työllistämisvelvollisuus sakkorahoineen? Ei ketään ole syytä pakottaa tai suostutella johonkin työhön tai jonkun henkilön ottamiseen työhön, kun ilmapiirikään ei aina ole paras mahdollinen, edes vakinaisille, toisaalta on hyvä voida kokeilla eri töitä - esim metallihenkilö sairaalassa - mutta rahasta. Työstä on aina maksettava. Jos rahaa on vähän, sitten lyhyempi työaika, mikä ei saa merkitä työn kantamista kotiin.Tietysti on maksettava myös työnhausta eli työttömyydestä, eläkeläisyydestä, kansalaisuudesta/kuluttajuudesta jne, eihän muuten voi olla yrittäjyyttä ja palveluja, kun kaikki ei  ole ilmaista.

Olisi  työttömyys/vuorotteluvelvollisuus kuntien vakihenkilöillä, joista nyt on tullut  ikuisia, vaikka kuntia ollaan yhdistämässä ja lakkauttamassa. Lyhytaikaisella sijaisella tai pätkäläisellä koeaikoineen ei ole aina oikeuksia lainkaan. Pahinta epätasa-arvo on opetusalalla, jossa toisilla on palkallisia lomia, eikö sinne voisi tehdä kaikille oikeudenmukaisempia sopimuksia?

Se, että Suomi on kesällä suljettu, vie monelta mahdollisuuden tienata edes silloin, koululaistenkin täytyy tienata taskurahoja. Kesälomia voisi pitää eri ihmiset eri aikoihin myös oppilaitoksissa, näin töitä ja palkallisia lomia voisi jakaa useammille ja useampi pääsisi pimeyttä ja pakkasta pakoon lomilla, kesällähän työ olisi luovempaa ja tuottavampaa ja parempi ilmapiiri, eikö voisi jonain vuonna edes kokeilla, kun siitä onnellisuudesta puhutaan.

 

Erkki-Petteri

#68 Re: Ketku tausta-ajatus

18.01.2014 11:37

#17: akimbo - Re:

On aivan selvää, että hallinnon monilla turhakeihmisillä on ajatus työllistää vain itseään "koordinoimassa" työttömiä aputöihin yms. . Sosiaalituet eivät passivoi vaan saavat ihmiset "pelaamaan varman päälle". Jokainen tuen varassa elävä katsoo jollain tapaa sen perää, ettei systeemi pääse aivan välittömästi kusettamaan. Virheliikkeistä tunnetusti "rangaistaan" hallinnon karkein loukkauksin.

Laitan nimen adressiin. Työttömät ansaitsevat oikeutta ilman hallinnon "rankaisu-uhkaa"!

 

köyhyys ei ole valinta

#69 Perusturvaa vai kansalaispalkka? Mitä eroa ?

20.01.2014 00:44



Perusturvakampanja

SKP kampanjoi perusturvan uudistamiseksi niin, että taataan 1200 euron perusturva kuukaudessa jokaiselle sitä tarvitsevalle täysi-ikäiselle. Uudistus toteutetaan SKP:n esityksen mukaan asteittain. Siihen liittyy myös aloite 1 800 euron minimipalkasta kuukaudessa ja esitys verotetuksen muuttamisesta oikeudenmukaisemmaksi.

SKP on hahmotellut uudistuksen lähtökohtia, toteutusta ja rahoitusta jo aiemmin tekemässään konkreettisessa lakialoitteessa, jonka euromääriä on sittemmin tarkitettu.
Heikki Typpö

#70 Vasurijohdin ihmisoikeuspolitiikkaa

20.01.2014 07:52

Vasemmistoliiton puheenjohtaja Arhinmäki on huolissaan Venäjän ihmisoikeuksista, mutta pistää suomalaiset köyhät pakkotyöhön...
Heikki Typpö

#71 Ihmisoikeudet kunniaan

20.01.2014 11:48

Turun metallityöväen ammattiosasto 49 teki arvokkaan aloitteen pistämällä tämän nimien keräyksen nettiin. Suomesta puuttuu poliittinen oppositio. Työrosvot ja lisäarvovarkaat ovat saaneet Kataisen, Urpilaisen ja Arhinmäen (+ kokoomustakiaisten) hallituksesta tehokkaan asianajajan. Siinä on vasemmistokin mukana. Tämä on alku porvarilliselle fasismille. Historia ei tule antamaan meille anteeksi, jos sallimme tämän jatkua ilman vastalauseita. Ihmisoikeudet on saatettava kunniaan

Osasto 49 voisi ryhtyä organisoimaa pysyvää vastarintaa nimellä "Ihmisoikeudet kunniaan", tai "Pakkotyöliike", tai "Alas pakkotyö", tai "Työvarkaat kuriin", tai "Lisäarvorosvot tuomiolle", tai mikä tahansa.

Köyhälistön voima on sen lukumäärässä ja organisoitumisessa, sekä netissä. Orja ei ole orja, vaan se, joka hyväksyy orjuuden ilman vastarintaa. Olen valmis antamaa asialle oman panokseni.


Vieras

#72

20.01.2014 17:58

Kakesta työstä pitää palkkaa maksaa muutenkin jo käytetään ihmisiä vaan hyväksi työelämässä vain harjoitteluaika on palkatonta.
ihmisille palkkaa töistä

#73 Re: orjatyö pois

20.01.2014 19:10

#35: eikku -

ei kai sitä rahaa jää kun kaikki yritykset kuljettaa satoja miljardeja ulkomaille laillisesti joka on revitty duunarin nahasta hinnat vaan nousee ja pitäis ilmatteeksi muka tehdä ei sikari porras ajattele duunaria  vaan omaa napaa

muualla mailmassa esim austraalia arvostaa työn tekijöitä sen huomaa palkasta  rahat työtätekevälle kansalle .


Vieras

#74

20.01.2014 21:46

Suomen tärkein adressi! Tällä asialla on kauaskantoiset ja laajat vaikutukset.

Vieras

#75

21.01.2014 18:30

Yli 60 halutessaan eläkkeellle ja nuorille työpaikat