Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#16 ISO KUNTA

19.01.2014 10:13

Kyllä se torimonttukin jouduttiin rakentamaan yksin Kuopiolaisten verorahoilla osittain myös Siilinjärveläisten takia, koska sieltä Siilistä useimmat käyvät kuopiossa työssä ja ostoksilla jokainen omalla autolla ja jonnekkinhan ne kaikki autot on mahduttava. Katsokaa arkiaamuisin sitä autovirtaa kuopioon päin ja iltapäivällä Siiliin päin, niin ymmärrätte tilanteen, sama liikenne on myös Leppävirran ja Suonenjoen suunnilta.
Jos Siilinjärvellä pidettäisiin edes asuntoalueiden tiet turvallisessa kunnossa, ei siellä olisi rahaa teiden talvikunnossa pitämiseen. Kyllä kuntanne elää oikeasti veitsenterällä, vaikka kunnan johto muuta väittääkin. Suuri yhteinen kunta ( Kuopio Riistavesi Vehmersalmi Karttula Nilsiä Maaninka Siilinjärvi ), vain sillä on mahdollisuus tulla tulevaisuudessa toimeen ja tuottaa kaikille asukkaille tarvittavat ja riittävät palvelut. Jos Kuopio joutuu yksin rakentamaan ja ylläpitämään lähikuntien asukkaiden tarpeeseen infraa ja palveluita, niin Kuopion verorahat loppuvat nopeasti, kun ympäristökuntien asukkaiden verorahat eivät ole kuluja tasaamassa.

Vastaukset


Vieras

#70 Re: ISO KUNTA

2014-01-23 18:07:48

#16: - ISO KUNTA

Ja montako miljoonaa meni monttuun ylimääräistä kun taitamattomat päättäjät hoitivat asiat "perse edellä puuhun" -menetelmällä. Piti oikein kalahalli pönkittää tolppien varaan ennenkuin sen saattoi purkaa. Näin ne kunnan veroeurot hupenee, eikä riitä mihinkään tarpeellisempaan esim kouluihin.

oppia ikä kaikki

#85 Re: ISO KUNTA

2014-01-23 20:56:59

#16: - ISO KUNTA

Joo, käyn kyllä töissä Kuopiossa - valtion virastossa - , mutta en tarvitse autopaikkkaa enkä ole käynyt moneen vuoteen Kuopion yrityksissä ostoksilla. Tämän opin aikoinaan Savon Sanomista, jossa muutama vuosi sitten kovastikin paheksuttiin sitä, että me siilinjärveläiset käytämme Kuopion palveluja. En siis vie rahojani Kuopion yrityksiin. Enkä ole ainoa näin toimiva siilinjärveläinen. En vaan mitenkään ymmärrä, kenen etu tämä on! Eikö olisi kuopiolaisten yritysten etu se, että sinne tulisi paljon asiakkaita? Täällä Siilinjärvellä toivotetaan sen sijaan kaikkien kuntien asukkaat tervetulleiksi käyttämään palveluitamme, esim.  Fontanella-kylpylää!!!

kuopio on veloissa ettäs tiedät

#242 Re: ISO KUNTA

2014-01-30 19:09:50

#16: - ISO KUNTA

millä perusteella tiet huonossa kunnossa ainakin minulle tiet ovat olleet vallan mainiot