Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#28 Re: Re: Kunta ilman viihde palveluita

19.01.2014 13:31

#21: tietämättömät suksikaa v*ttuun - Re: Kunta ilman viihde palveluita

Huom. "peruspalvelut jotka toimivat". No sehän on kunnan minimi vaatimus ollakseen vielä vähänaikaa itsenäinenkunta. Mitenkäs ne viihtyvyydelle tärkeät lisäpalvelut, saatikka erikoispalvelut.

No tervetuloa kuitenkin Kuopiolaisiksi Siilinjärveläiset. Ei ne teidän nykyiset peruspalvelut sieltä mihinkään katoa kuntaliitoksen jälkeenkään, koska kyseessä on kuitenkin suhteellisen suurilukuinen asumiskeskittymä, jossa palvelut vielä kannattaa säilyttää. Vertaa vaikka Petonen-Saaristokaupunki alue Kuopiossa. Palveluiden hallinto ja hankinnat yhdistetään kyllä kuntakeskuksen samaisten hallinopaikkojen yhteyteen, josta saadaan suuria säästöjä. Kouluja te joudutte kyllä vielä yhdistelemään ilman kuntaliitostakin.

Vastaukset


Vieras

#47 Re: Re: Re: Kunta ilman viihde palveluita

2014-01-20 14:59:52

#28: - Re: Re: Kunta ilman viihde palveluita

Oletkos tietoinen kuinka kävi VEHMERSALMEN .KARTTULAN ja entisen "kaupungin" NILSIÄLLE, kun liittyivät onnettomat ihan VAPAAEHTOISESTI Kuopioon. Niin siinä kävi, että PERUSPALVELUT LOPPUIVAT. Karttulassa LUKIO ym. ym. Vehmersalmelta LÄÄKÄRIPALVELUT ym. ym. Nilsiässä ollaan sulkemassa TERVEYSKESKUKSEN VUODEOSASTO. ja ja KUOPIO lupasi Nilsiälle TAHKON kehittämiseen liitos neuvotteluissa 20 MILJOONAAAAA EUROO ajattele 20 miljoonaa. Mutta voi surkeus sentään ny ei OOKKAA kuopiolla yhtikäs euroo antaa. Mihi lie EUROT hävinny LIITOKSEN jälkeen.

miksi kadehtia naapuria?

#93 Re: Re: Re: Kunta ilman viihde palveluita

2014-01-23 21:38:28

#28: - Re: Re: Kunta ilman viihde palveluita

Taitaa olla pulaa palveluista siellä hienossa Saaristokaupungissakin. Eipä taida mainitsemasi minimivaatimus eli peruspalvelut toimia Kuopiossa. Onko kuopion asukas tyytyväisempi, kun on oma teatteri kuin toimiva terveydenhoito? Kertokaapa kuopiolaiset, miten uskoisitte palveluidenne parantuvan, jossa tulisi tämä kokoomuksen ajama pakkoliitos!