Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#29 OMAETU EDELLÄ

19.01.2014 14:02

Siilinjärven kunnan valtuusto ja erityisesti kuntapalveluiden johtajat ovat kuntaliitosta vastaan, koska he menettävät hyväpalkkaiset työnsä ja pyrkivät siksi levittämään kuntalaisille tekaistuja kauhukuvia tulevista "menetyksistä ja tappioista", vaikka kuntalaiset eivät eroa edes huomaisi, koska varsinaiset palvelut tuskin muuttuisi ainakaan huonommaksi.
Siilinjärven valtuustossa istuu monta maanomistajaa, jotka ovat estäneet kunnan rakentamisen ja kehittymisen yksityismaille. Nyt he pelkäävät, että juuri heidän pelloilleen ja metsiin rakennettaisiin vaikka taloja. Myös he levittävät kauhuskenaarioita kuntien yhditymisestä.
Eli näillä on ollut ja on vain omaetu kyseessä tavallisten kuntalaisten kustannuksella.

Vastaukset

maalaishiiri

#94 Re: OMAETU EDELLÄ

2014-01-23 21:51:35

#29: - OMAETU EDELLÄ

Voin todeta, etten istu valtuustossa, en kuulu kuntapalveluiden johtajiin enkä ole edes maanomistaja, mutta ihan omilla aivoillani ajatteleva siilinjärveläinen, tavallinen kuntalainen. Emme me halua, että jatkossa meidän siilinjärveläisten asioista päättäisivät  Kuopiossa vain muutamat valtuutetut kuten Nilsiän kohdalla kävi. Miettikääpä kuopiolaiset, miltä tuntuisi jos teidät pakkoliitettäisiin esim. suurempaan Helsinkiin ja Kuopion asioista olisi päättämässä vain muutama valtuutettu!