Tampere ei saa luopua Ihalan leirialueesta

Kommentoitu viesti


Vieras

#77

21.01.2014 20:00

asian käsittelyn aikana Tiina Elovaara (PS) ehdotti, että kaupunginhallitus käyttäisi otto-oikeutta sivistys-js elämänlaatupalvelujen lautakunnan 14.1.2014 pykälää 4 koskien Ihalan leirialueen myyntiä.
Puheenjohtaja tiedusteli Elovaaran ehdotuksen saamaa kannatusta ja totesi sen rauenneen KANNATTAMATTOMANA.
Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin
Tiina Elovaara ilmoitti päätökseen eriävän mielipiteen.

Esitän, että Ihalan leirialuetta ei myydä. Ihalan leirialue tulee säilyttää, sillä sen ennaltaehkäisevä vaikutus käyttäjien osalta on huomattava ja se palvelee myös erityisryhmiä. Alueeseen on investoitu ja se on hyvässä kunnossa.
Palvelu on kulujen osalta vähäinen sen mittaviin hyötyihin nähden. Alue palvelee erityisesti niitä kaupunkilaisia, joilla ei ole mahdollisuuksia ostaa omia mökkejä. Ennemmin pitäisi pohtia alueen parempaa hyödyntämistä, kuin lakkauttaa palvelu.
Tätä mieltä Ihalan myynnistä PERUSSUOMALAISET !

Vastaukset

Petri Klemola

#80 Re:

2014-01-22 05:34:16

#77: -

On hienoa, että Perussuomalaiset lähtivät asian taakse. Tämä on tärkeää jatkoakin ajatellen, sillä uskon, että heidän lisäkseen mukaan saadaan toinenkin ryhmä, eikä valtakoalitiossa täysin yksimielisiä olla. Nuo Ihalan käyttäjämäärien luvut tuntuvat elävän koko ajan. Mutta silti niissä on paljon ristiriitaisuuksia! Välillä puhutaan henkilöistä ja välillä vatauksista. Ja vuositason kävijämäärissä on tuhansien ero riippuen kuka puhuu!