Tampere ei saa luopua Ihalan leirialueesta

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista Tampere ei saa luopua Ihalan leirialueesta.


Vieras

#76

21.01.2014 18:49

Perussuomalaiset äänestivät myyntiä vastaan.

Vieras

#77

21.01.2014 20:00

asian käsittelyn aikana Tiina Elovaara (PS) ehdotti, että kaupunginhallitus käyttäisi otto-oikeutta sivistys-js elämänlaatupalvelujen lautakunnan 14.1.2014 pykälää 4 koskien Ihalan leirialueen myyntiä.
Puheenjohtaja tiedusteli Elovaaran ehdotuksen saamaa kannatusta ja totesi sen rauenneen KANNATTAMATTOMANA.
Päätös: Päätösehdotus hyväksyttiin
Tiina Elovaara ilmoitti päätökseen eriävän mielipiteen.

Esitän, että Ihalan leirialuetta ei myydä. Ihalan leirialue tulee säilyttää, sillä sen ennaltaehkäisevä vaikutus käyttäjien osalta on huomattava ja se palvelee myös erityisryhmiä. Alueeseen on investoitu ja se on hyvässä kunnossa.
Palvelu on kulujen osalta vähäinen sen mittaviin hyötyihin nähden. Alue palvelee erityisesti niitä kaupunkilaisia, joilla ei ole mahdollisuuksia ostaa omia mökkejä. Ennemmin pitäisi pohtia alueen parempaa hyödyntämistä, kuin lakkauttaa palvelu.
Tätä mieltä Ihalan myynnistä PERUSSUOMALAISET !

Vieras

#79

21.01.2014 20:58

Samassa kokouksessa, missä Ihalalle lyötiin niitti, hyväksyttiin Ylöjärvelle järjestettävien palveluiden menot 674000. Kuka tietää. Onko siellä joku uusi kaupungin ulkopuolella sijaitseva leirialue, vai mihin nämä rahat on myönnetty.
Petri Klemola

#80 Re:

22.01.2014 05:34

#77: -

On hienoa, että Perussuomalaiset lähtivät asian taakse. Tämä on tärkeää jatkoakin ajatellen, sillä uskon, että heidän lisäkseen mukaan saadaan toinenkin ryhmä, eikä valtakoalitiossa täysin yksimielisiä olla. Nuo Ihalan käyttäjämäärien luvut tuntuvat elävän koko ajan. Mutta silti niissä on paljon ristiriitaisuuksia! Välillä puhutaan henkilöistä ja välillä vatauksista. Ja vuositason kävijämäärissä on tuhansien ero riippuen kuka puhuu!

Reijo M.

#81 Tamperelaisten yhteistä omaisuutta

04.02.2014 20:29

Olen käynyt pari kertaa muutaman päivän lomalla Ihalassa. Olisin äynyt useammin jos olisin tiennyt sen olemassaolosta. Paikkaa voisi käyttää Tampereen kaupunki moniin eri tarkoituksiin. Kaupungilla pitää olla varaa järjestää lomamahdollisuuksia myös sellaisille perheille, jotka vain haaveilevat mökistä järven tai meren rannalla. Tämä paikka tarjoaisi monelle perheelle mainion virkistysmahdollsuuden. Sellaistahan jokainen perhe haluaa. Tämä olisi se mahdollsiuus. Paikassa on mainiot olosuhteet perheiden aktiviteeteille ja yhdessäololle. Puuttuu hyvää tahtoa ja halua osoittaa kuntalaisille vaihtoehtoinen tapa nauttia yhteisestä omaisuudesta. Selkeät yhteystiedot ja aukioloaikoineen kaikkien nähäville ja helposti netistä löydettäväksi, johan riittää asiakkaita. EI missään nimessä saa myydä, voi joutua keinottelijoiden käsiin, josta ei hyödy kuin hämärämiehet.
Vieras

#82 Re:

05.02.2014 20:56

#79: -

http://www.pirkanmaanvirkistysalueyhdistys.fi/yhdistys

Tässähän näitä alueita on, mitähän nää Tamperelaisille maksaa ? Eipä taida paljon käyttäjiäkään olla ?


Vieras

#83

21.07.2014 07:35

Ihalan myyntihinta on 1.020.000€. Sillä rahalla saa kenties 5 metriä tunnelia tai 50 m ratikkakiskoa.
Ihala on ollut Tamperelaisten virkistysalueena 50 vuotta ja siellä on vieraillut vuosien saatossa tuhansia ihmisiä. Miksi tällaisesta alueesta ollaan luopumassa turhien investointien takia? Jos tamperelaisilta halutaan poistaa kaikki viihtymisen edellytykset miksei samantien rakenneta Hämeenpuisto ja Pyynikki teollisuusalueiksi. Saadaan kaupunkikuvaa hieman tiiviimmäksi.

Vieras

#84

27.07.2014 04:31

noin pieni säästö mitä Ihalan myymisestä näin iso kaupunkin kun Tamperekin on niin tarvii saada jostain muualta kuin pienen ihmisen henkireiästä.

Vieras

#85

27.07.2014 05:55

Ihala on ollut tärkeä lomanviettopaikka tamperelaisille ja sinne on löytänyt nyt jo uudempi sukupolvikin, siis mitä ihmettä hallitus ja valtuusto taas oikein töpeksii? Huomautan vielä, että sinne on ollut pienipalkkaisellakin mahdollisuus mennä viettämään lomaa!

Vieras

#86

27.07.2014 07:09

Nyt paikka on tullut julkisuuteen paremmin ja tamperelaiset tietää sen olemassa olon, niin miksi se pitää myydä vai rahoitetaanko sillä ratikkaa.....
M.Mäkelä

#87

27.07.2014 09:57

Olen käynyt kyseisessä paikassa pikku pojasta lähtien ja omat lapsenikin ovat saaneet hyvän kesän vietto paikan,olisi suuri synti myydä monen kesä paratiisi pilkka hintaan,hintaan jolla ei kuitata ,niitä vuosien muistoja,nyt paikat on päivitetty nyky päivään ja myydään pois,älkää nyt tana tehkö näin,kun rahaa on kaikenmailman tunneleihin,jättäkää nyt mökittömille tamperelaisille oma paratiisi joka on monelle tamperelaiselle oikea henki reikä ,että jaksaa painaa taas ja maksaa veronsa ,joilla voi rakentaa taas jotain muuta.

Vieras

#88

27.07.2014 10:12

Älkää ny viekö mökittömien ,monivuotista kohtauspaikkaa,pieni raha varmasti tampereen kokoiselle kylälle,suuri asia ihmiselle jolla on muistot vuosien ajalta.Alue päivitetty nyky aikaan ja nyt myyntiin,päättäjät järki käteen vaikka ei ,ehkä kulta kaivos olekkaan ,ei myymällä tehdä kun vihaisia veron maksajia,tämä alue on rakas niin monille jo monen sukupolven ajan.

Vieras

#89

27.07.2014 22:59

Aluetta ei ole mainostettu tamperelaisille näkyvästi! Käyttö varmasti lisääntyy, kun tähän panostetaan!
Mainostetaan muitakin tamperelaisten yhteiskäytössä olevia kohteita tehokkaammin!

Vieras

#90

30.07.2014 15:17

Olen käynyt ihalassa sen aukemisesta asti. Isä kävi ensin yksin ja sen jälkeen vei perheensäkkin sinne. Tällä hetkellä meidän suvusta kävijöitä ihalassa 4 sukupolvea ja olisi synti ja vääryys jos Ihala kenkätään jollekkin. Mielestäni alue pitää säilyttää virkistäytymis paikkana pirkanmaalaisille,ei pelkästään tamperelaisille jolloin menekki olisi vieläkin suurempaa. Kaikki kelle itse olen paikasta kertoneet ovat siellä ruvenneet myös käymään. Miksi tampereelle pitää rakentaa tyhmiä tunneleita jotka nielevät tuhottomasti rahaa ja sitten joudutaan mukamas luopumaan retkeily alueista. Tampereellekkin puhuttiin aluksi tunneli tai raitiovaunu eli joko tai ja nyt ollaan kyhäämässä molempia. Tampereen kaupungin johtaja,permestari ja muut kunnan pamput saisivat käydä alueella ennen kuin täysin tietämättöminä alkavat äänestämään alueesta. Monikaan ei ks paikasta ollut edes tietoinen ennen äänestystä. Ei kaikilla ole varaa ulkomaan matkoihin tahi kylpylälomiin. Ihala silloin hyvä ja edullinen ratkaisu. EHDOTTOMASTI PIDETTÄVÄ NYKYISELLNSÄ EIKÄ SAA MYYDÄ!!!!! T: Tuija Hannula
KYRPÄ

#91 EU VÍTTUUN JA VASEMMISTO HOMO VIHER STALLARIT PERUSSUOMALAISET KANSSA

16.09.2019 12:21

          (卐)           

SDP VÍTTUUN!

 

SAMOIN PERUSSUOMALAISET

JA (ÄÄRI) KAPITALISTINEN VASEMMIUSTOLIITTO!

 

MARKKA TAKAS!

 

EU VÍTTUUN!

 

KIRKKO ALAS!

 

 

SDP MUUTE KIELS 2019 KOMMUNISTI PUOLUEET SUOMESSA KOSKA OVAT KAPITALISTEILLE(SDP) SUURI UHKA !

 

ALLEKIRJIOTIN ITEKI ADRESSIN KOMMUNISTI PUOLUEET TAKAS PARLAMENTTIIINN!

 

 

KOMMUNISTI ON PIENEMPI RIESA KU ÄRSYTTÄVÄ SDP:N PÉRSEREIKÄ NÄÄKS:

(ENNEMMIN KOMMARIT VALTAAN KU ENÄÄ PÄIVÄÄKÄÄN SDP N LÄPIOMÄTÄ DEMOKRATIAN VASEMMISTO TASAVALLANTALAISTEN TYRANNIAN ALLA!)

 

''STALIN OLI VIISAS KU TAPPO SDP:*LÄISIÄ JO ESPANJAN SISÄLLISSODASSA JA ANTO MAANN LUISUU ENNEMMIN FASISMIIIN KU SDP N VASEMMISTO TASAVALTAAN!

 

NATZÍT JA FASISTIT EI OIS IKINÄ VOITTANU ESPANJAN SISÄLLISSOTAA MUTTA STALINPA PÄÄTTI TAPPAAA VASEMMISTON JA SDP:*T= MUUT KAPITALISTIT JA SOSIALISTIT JOTEN FRANKON VIHOLLISISTA TIPPU 50% POIS (PUOLUSTUS VÄHÄN MURENI ;) HEH)

UUS NATSI

#92 卐HEIL HITLER卐

19.10.2019 15:04

卐HEIL HITLER卐

 

'''KYRPÄ ON TÄYS KYRPÄ MUT PUHUU ASIAA'' !

 

ITEKI SKIN HEAD!