Nuppulinnan ja Purolan asemien säilyttäminen

Kommentoitu viesti

Tietäjä

#40 -

23.01.2014 20:40

En kulje päivittäin junalla, mutta  kun kuljen, yleensä menen Jokelassa asuvana Jokelasta helsinkiin päin ja päinvastoin. Joka ikinen kerta, kun satun joutumaan menemään H-Junalla, joka siis valitettavasti pysähtyy näillä teidän pysäkeillänne, en näe juuri ketään joka astuisi sisään junaan, tai vastavuoroisesti ulos junasta. Olenkin ihmetellyt, miten kauan junat pysähtyvät siellä. Onneksi VR:llä on reagoitu tähän ja toivon että hanke toteutuu. Saunakallion ja Jokelan asemat ovat niin lähekkäin, että kahden aseman säilyttäminen siinä välissä on täytty pelleilyä. Ymmärrän kyllä junan tärkeyden, mutta täytyykö muuttaa jonnekkin keppihelvettiin jonne ei edes posti löydä?

Vastaukset

junailija

#42 Re: -

2014-01-24 07:01:21

#40: Tietäjä - -

Meistä suurin osa ei ole muuttanut mihinkään "keppihelvettiin" vaan syntynyt näillä seuduin ja joidenkin suvut ovat asuneet näillä kulmilla jo vuosisatojen ajan. Saunakallio ja Jokela eivät ole asemia vaan seisakkeita - näin määritellään kaikki ne liikennepaikat, joilla ei ole tarjolla asemapalveluita eli ihmisvoimin pyöritettyä junaliikenteeseen liittyvää toimintaa. Lippuautomaatti ei tee seisakkeesta asemaa.

Menikin yllättävän kauan, että joku junanpudottama kiireinen hätäilijä ryhtyy esittämään, että vain minun kohdalla junanpysähdys on tärkeä. Nuppulinnan ja Purolan laiturit ovat pitkiä ja koko totuus ei ole sen vaunun ovi, jota olet lähinnä. Junasta ei edes juuri näe, onko laiturilla matkustajia tai ei, jos ei laita päätään ulos ovista. Tai ole sitten junan kuljettaja.

Hellä,,,

#50 Re: -Kyläilijä,,,,

2014-01-24 14:53:05

#40: Tietäjä - - 

  Voisi tulla kyläilemään Jokelassa jos vaikka kertoisit nimesi ja osoitteesi.

Sinua parempi

#96 Re: -

2014-02-02 19:02:40

#40: Tietäjä - -

Keppihelvettiin? LOL... Haloo, asut Jokelassa :D:D:D




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…