Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#124 Kokoomus pilaa Suomen

24.01.2014 12:28

Senverran painokkaasti on eduskunnan hallituksen väki puhunut kuntien pakolla yhdistämisestä, mainiten eritoten Siilinjärven yhdistämisen Kuopioon, ettei muuta vaihtoehtoa taida olla. Mitäs äänestitte Kokoomusta. Katainen teettää suomessa paljon paljon muutakin perustuslain vastaisia toimia, että voidaan kai puhua jo maanpetoksesta. Vasta 2015 eduskuntavaaleissa äänestäessämme oikein, voidaan saada aikaiseksi Kataisen diktaattorimaisen ja Suomen vastaisen vallankäytön loppuminen. Siihenasti ikäväkyllä tilanne vain näköjään pahenee monessakin asiassa. Suomi velkaantuu huimaa vauhtia, jota Katainen yrittää muka hillitä mitättömiä näennäisiä säästöjä saatavalla kuntien pakkoliitoksilla. Kokoomus on kannattanut aina palveluiden muuttamista jokaisen kansalaisen yksin maksettavaksi kuten USA:ssa ja siltähän tämä alkaa myös jo näyttämään. Tässä maassa on nyt raha ihmistä tärkeämpi, että voidaan odottaa tulevaksi vielä paljon muutakin vastenmielistä asiaa.

Vastaukset

Kokoomus kyykyttää köyhiä

#125 Re: Kokoomus pilaa Suomen

2014-01-24 12:55:24

#124: - Kokoomus pilaa Suomen

Asiaa. Kyllähän se on oikeasti niin että Kokoomuksen vetämä hallitus rikastuttaa rikkaita ja pistää köyhemmät ihan kunnolla kyykkyyn. Kun pitäisi puuttua rikkaitten ja hyvätuloisten ansiotuloihin (mm. palkat ja varsinkin pääomatulot), niin eipä niihin vaan haluta puuttua...

toinen maalaishiiri

#127 Re: Kokoomus pilaa Suomen

2014-01-24 13:35:47

#124: - Kokoomus pilaa Suomen

Nimimerkki "Kokoomus pilaa Suomen" puhut täyttä asiaa. Katainen, Virkkunen et comp.  näkyy nyt ajavan kansaa kovasti kahtia: maalaisiin ja kaupunkilaisiin. Kokoomuksen innoittamana ja rohkaisemana Kuopio heittelee meille siilinjärveläisille maalaisille "loinen" ja "ryöstäjä" ja "ruma kirkonkylä". Katainen muutti kirjansa etelä-Suomeen eikä yhtään puolusta entistä kotikuntaansa. Hänelle lienee sama, vaikka tämän Siilinjärven nimi olisi jokin numero tai kirjain, pääasia vaan, että tämä kirkonkylä pyyhitään pois Suomen kartalta.