IRTI TURVEVESIPÄÄSTÖISTÄ

Kommentoitu viesti

Versus vesistöjemme laatu

#2466 Re: Re: Yhteiskunta tarvitsee energiaa

25.01.2014 13:48

#2465: - Re: Yhteiskunta tarvitsee energiaa

Aivan! Turvetuotanto olisi pitänyt kuopata jo aikoja sitten, sillä sen kansantaloudelle aiheuttama tappio sotkujensa kautta on moninkertainen saatuihin kansantaloudellisiin hyötyihin nähden, kun kaikki laitetaan viivan alle.

Ja tämä nyt vaan on fakta. Joo, ja en ole vihreä poliittisesti.

Vastaukset


Vieras

#2468 Re: Re: Re: Yhteiskunta tarvitsee energiaa

2014-01-27 08:49:21

#2466: Versus vesistöjemme laatu - Re: Re: Yhteiskunta tarvitsee energiaa

 

Sinulle aivan sama kysymys edelleen "purtavaksi" ja vastattavaksi:

Niiiin???  Tarkennusta kysymykseen millä tavoin Suomen energiahuollon hoitaisit? Tämä on juuri tätä että jokainen vihreä vuorotellen aina tiputtaa sieltä pois yksitellen kaikki mahdolliset energiavaihtoehdot. Sinä tiputat turpeen pois, toinen vihreä tiputtaa ydinvoiman pois, seuraava postaa kivihiilen, seuraavaksi poistuu maakaasu ja öljy jne..... Jäljelle ei jääkään sitten enää mitään vaihtoehtoa!!!! Tämäkö on teidän mielestänne tie johon haluatte Suomen kansakuntana nojautuvan ja tähtäävän. Eipä hyvältä näytä!

Kirjoitit että "Ja tämä nyt vaan on fakta". Mielestäni faktaa on myös se, että Suomen energiahuolto on turvattava tavalla tai toisella, mutta et sinäkään kertonut kuinka hoitaisit sen jos energiavalikoimien joukosta yksi kerrallaan tiputettaisiin pois. Nyt sitä mainostamaasi faktatietoa pöytään, kiitos.