Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#186 MITKÄ PALVELUT?

26.01.2014 17:56

Mistä Ihmeen palveluista te taas jankutatte? Eihän täällä ole yhtään mitään kunnon palveluita. Minäkin joudun hakemaan kaiken Kuopion puolelta, koska täällä ei ole ainakaan mitään laadukasta palvelua. Ja jos minä tarvitsen vaikka lääkäriä, niin menen ihan varmasti suorintatietä KYS:ille, ettei tarvitse noiden Siilin TK:n harjoittelijoiden arvailuja jännittää ja rukoilla lähetettä oikeaan hoitoon. Voin kyllä omalta osaltani sanoa, ettei mitään hyvää menetettäisi jos liityttäis Kuopioon, päinvastoin, saataisiin vain parempaa ja laadukkaampaa hoitoa ja palvelua kerralla.

Vastaukset

heissulivei vaan

#189 Re: MITKÄ PALVELUT?

2014-01-26 19:01:19

#186: - MITKÄ PALVELUT?

No nythän Sinä voit ihan virallisesti ilmoittaa hakevasi kaikki terveyskeskuspalvelut Kuopiosta. Tämähän on nyt lain mukaan mahdollista. Pitää vaan sitoutua tuohon vuoden ajaksi. Sittenpä pääset jonottamaan sinne Kuopioon tuntikausiksi ihan luvan perästä. Toinen vaihtoehto: muuta kokonaan Kuopioon. Eikö jokainen tee niin, jos on noin tyytymätön omaan kuntaansa. Mitä sitä turhaan narisemaan. Ottaa vaan reppunsa ja käy. Tervemenoa!


Vieras

#212 Re: MITKÄ PALVELUT?

2014-01-28 12:18:30

#186: - MITKÄ PALVELUT?

Et ole tainnut sitten kovin montaa kertaa sitä lääkäriä tarvita, sillä KYSille ei yleensä ihan niin vaan marssita, ei ainakaan silloin kun ei ole pää kainalossa/käsi irti/kuollut. Tai sitten sinä vain tykkäät kuulla sen "jonotus aika on noin 3 tuntia/ei ole hengenvaara, tule takaisin huomenna" -vastauksen.

Ja ihan samanlaiset harjoittelijat ne on arpomassa Kuopion TK:ssakin, tosin sillä erotuksella, että Kuopiossa niillä ei ole tarjota vastaanottoaikoja, kun taas Siilinjärvellä saa joskus jopa itse valita mille lääkärille kyseisenä päivänä haluaa/mikä kellon aika sopii itselle paremmin.

Taitaa arvon kirjoittelijalta mennä puurot ja vellit (lue julkinen terveydenhuolto ja yksityiset lääkäripalvelut) sekaisin...

Jos ruvetaan pilkkua viilaamaan, niin palveluihinhan kuuluu paljon muutakin kuin terveydenhuolto. Tästä esimerkkinä yksityisten veneiden talvisäilytysjärjestelyt. Siilinjärven kunta tarjoaa veneelle talvisäilytysmahdollisuuden AIDATULTA alueelta hintaan ~50 € (pieni moottorivene). Kuopiossa taas vastaavan kokoisen veneen talvisäilytys maksaa 109 € EI-AIDATULLA alueella (alueella, jolla jo marraskuussa oli käyty vandalisoimassa useampi vene). Palvelun taso kohdillaan siis tässäkin asiassa Kuopiossa...