Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti


Vieras

#197

27.01.2014 15:32

Nyt silmä käteen ja vähän äkkiä. Minulla ei ole mitään Kuopiota vastaan ja olen täysin kunnalisten lakisääteisten toimintojen jakamisen kannalla mikäli molemmat kunnat niistä hyötyvät. Mutta se että pakotetaan ottamaan naapurin velkaa itselle on järjetöntä ja lisäksi paikallisista asioista pitää saada päättää paikallisesti.

Vastaukset

niem sum vetkaj neii hui hui

#198 Re:

2014-01-27 17:31:40

#197: -

Virkkunen, entisen, kuopiolaisen kokoomuksen Raassinen avustuksella, on rakentanut esityksen, jossa on vain voittajia

= Kuopio ja häviäjiä=Siilinjärvi. Ja kaiken takana Katainen, entinen siilinjärveläinen. Miten ne kehtaa? Meitä marssitetaan vaan kohti pakkovaltaa. Kohta taputetaan iloisesti kuin Pohjois-Koreassa.

ei saa viedä meiltä itsehallintoa!!!

#200 Re:

2014-01-27 19:00:47

#197: -

Niinpä. Olet aivan oikeassa siinä, että paikallisista asioista pitää saada päättää paikallisesti. Esim. Nilsiä liityttyään Kuopioon on nyt edustettuna parin valtuutetun äänin Kuopion kaupunginvaltuustossa. Toisaalta siinä ei ollut kyse pakkoliitoksesta, joten sitä ei voi ulkopuolinen kritisoida. Mutta en totta tosiaankaan  haluaisi, että meidän kuntaa olisi jatkossa edustamassa Kuopion valtuustossa vain pari kolme edustajaa. Heidäthän nuijitaan äänestyksissäkin mennen tullen. Sitten me (entiset) siilinjärveläiset saadaan ne muruset, joita hienon kaupungin pöydiltä meille maalaisille armollisesti tiputetaan. Kiitos nyt vaan tästäkin murusesta! En edes pyytänyt tätä, mutta kaupunki antoi... hoh hoijaa ...