Jyrkkä EI Kuopio-Siilinjärvi pakkokuntaliitokselle!

Kommentoitu viesti

Voe voe voe!

#281 Voe voe

03.02.2014 07:31

Tämä on minusta hämmentävää keskustelua, tai no ainakin osittain.
Tuumailin nimittäin tätä logiikkaa jossa Siilinjärven pitää liittyä kun vie Kuopiosta työt ja aiheuttaa työttömyyttä. Siis käy kaupassa Siilinjärvellä. Mutta entäs kun me ostellaan hirveesti nettikaupoista, siis kaikki suomalaiset, ja vielä ulkomaalaisista. Pitääkö meidän siis pakottaa ne liittymään meihin ? Amazon esim taitaa toimia jenkkilässä ja briteissä, niistä saisi suomellekkin kunnon siirtomaat...

PS. Pakko on pahasta

Vastaukset

sing säng song, viuh!

#284 Re: Voe voe

2014-02-03 20:43:07

#281: Voe voe voe! - Voe voe

joo, tässä taitaa naurettavan "kansan"äänestysesityksen takana olla pyrkimys muuttaa ja/tai tuhota meidän koko demokraattinen yhteiskuntajärjestys. oon tähän asti miettinyt, että tänne tavoitellaan nyt pohjois-korean tapaista diktatuuria. kirjoituksesi sai aikaan epäilyn: nuo nettikauppaostokset ei taida kuulua pohjois-korean suuntaan? mutta mitä tässä siis tavoitellaan? onko kokoomuksen kuningasajatus saada liitettyä suomi yhdysvaltoihin? yhdeksi osavaltioksi? tosi naurettavaa!

Ilmainen orja parempi kuin maalainen

#286 Re: Voe voe

2014-02-03 20:59:14

#281: Voe voe voe! - Voe voe

Niin, ja siirtomaiden myötä saataisiin Kuopioonkin orjia! Ei tarvittais kaupunkiin enää siilinjärveläisiä, lapinlahtelaisia ym. työntekijöitä. Orjat tekee ilmaiseksi työt. Mutta jos sitä orjatyövoimaa rahdataan kaupunkiin enemmänkin, niin eikös sekin voi aiheuttaa työttömyyttä eli saa aikaan työttömyyttä Kuopiossa? Huokailenpa tässä, että mihin kokoomus nyt ajaa tätä meidän yhteiskuntaa???

pitäskö jo piiloutua, alkaa pelottaa?

#313 Re: Voe voe

2014-02-09 21:16:17

#281: Voe voe voe! - Voe voe

Tässä tulee epäilys, ettei Kuopio missään nimessä tyydy siihen, että saa Siilinjärven. Sitten pohjoisessa on rajan takana Lapinlahti. Kun se pakkoliitetään SuurKuopioon, niin rajan takana on Iisalmi. Missähän se raja on, mitä SuurKuopio ei enää halua ylittää? Oisko Ruotsin raja mitä? Tai Norjan? Tai Venäjän? Mitä ilmeisimmin Virkkunen ja Katainen (ja Raassina siinä vieressä) on tutkailleet Suomen karttaa ja vedelleet rajaviivoja. Näitä piirroksia ei vaan sovi vilauttaa tyhmille maalaisille.