Pro Porvoon pienkeittiöt

Kommentoitu viesti

Joku joka on lukenut sen selvityksen

#20 Faktojen tarkistusta kiitos!

07.02.2014 09:47

Adressin tiedot eivät vastaa juuri ollenkaan sitä oikeaa keskuskeittiöselvitystä. Tämä on kuin se tekijänoikeusaloite,hieno idea, mutta faktat ja väitteet vääristeltyjä ja päin honkia.

Vastaukset

Maija Aatelo
Adressin tekijä

#21 Re: Faktojen tarkistusta kiitos!

2014-02-07 21:47:57

#20: Joku joka on lukenut sen selvityksen - Faktojen tarkistusta kiitos!

Myös minä olen lukenut selvityksen. Ja saman yhtiön aikaisemmin tekemän Nurmijärven selvityksen.

Porvoon selvitystä koskevat faktat ovat adressin näissä kappaleissa:

"Porvooseen suunnitellaan jopa 10 000 annosta päivässä valmistavaa keskuskeittiötä. Sen lisäksi jäisi vain Pääskytien aluekeittiö, joka valmistaa n. 2 000 päiväannosta. Keskuskeittiön toiminta käynnistyisi 2016. Sen toimintamalli olisi ”valmista ja jäähdytä”, eli valmiit ateriat kuljetetaan kylmänä ja kuumennetaan pienemmissä kuumennuskeittiöissä.

Ruokapalvelujen ja keittiöverkon kehittämissuunnitelman on laatinut Ammattikeittiöiden suunnittelutoimisto Design Lime Oy. Sote- ja sivistyslautakunta ovat antaneet asiasta lausuntonsa.  Niissä tiedostetaan uhkat, mutta ei kuitenkaan vastusteta suunnitelmia siirtyä keskuskeittiömalliin."

Muu teksti on tietoa muualta kuin selvityksestä ja mielipiteitä. Esimerkiksi Södertäljen mallia ei mainita Design Limen selvityksessä, vaan tiedot on saatu Ruotsista.

Korjaan mielelläni yo. tekstikappaleiden tiedot, jos niissä on jotain väärin.