Pienet pojat äidille takaisin!

Kommentoitu viesti

vieras

#25 Re: Re: Surullista.

07.02.2014 20:10

#24: Tarya - Re: Surullista.

Tässäkin tapauksessa valitettavasti tällä julkisella näkyvyydellä (facebook), on ollut vain huonontava vaikutus asioihin. Kun näitä lukee, niin aina mätkäistään se tapaamisrajoitus kun esiintyy julkisuudessa. Tästähän voimme päätellä, että se on kosto sosiaalitoimelta. Vanhempien olisi silti syytä miettiä kumpi on omalle lapselle ja itselle parempi, julkisuus vai lastensa normaali tapaaminen.

Onko tällä äidillä asianajajaa, tai ylipäätään henkilöä joka osaisi neuvoa tässä asiassa. Aina ei suinkaan avohuollon tukitoimet johda huostaan, sitä nyt ei kannata pelästyä.

Vastaukset

Tarya

#27 Re: Re: Re: Surullista.

2014-02-07 23:07:04

#25: vieras - Re: Re: Surullista.

se mitä olen nyt saanut selville, niin jokaiselle jutulla on yhteinen tausta on haettu apua avohuollolta, joko jaksamiseen tai talouteen, jännintä tässä kaikessa on että lapset lähtee; ovat yhtä äkkiä huonoja vanhempia ja sitten alkaa syiden keksiminen!

Leijonaemo

#33 Re: Re: Re: Surullista.

2014-02-08 20:50:04

#25: vieras - Re: Re: Surullista.

Poikeapa fb-sivuille, joita on saatesanoissa rivit pullollaan. Avohuoltoa kannattaa pelästyä tämän päivän Suomessa. Ja olet aivan oikeassa: sosiaalitoimi uhkailee Hely-äitiä mm. fb-sivujen poistolla(!), vaikka sivun on hyväksynyt viranomaistaho (poliisi). Eli viedään Hely-äidiltä ensin lapset ja sitten vielä sananvapauskin.(!)

Tarya

#43 Re: Re: Re: Surullista.

2014-02-14 10:23:33

#25: vieras - Re: Re: Surullista.

No hassua

Mitäs neuvoja tässä tarvitaan, äidillä on olemassa yksi tunnetuimmista asianajajajista, joten se siitä. Kuitenkaan avohuollon tukitoimia EI ole, sensijaan niiden puuttumisen vuoksi tehdään huostaanotto mitä valheellisin perustein, kuten Helyn tapauksessa on tehty! Julkisuus on Helyn tapauksessa hyvästä, koska ilman julkisuutta nämä perusteettomat valheet sossuilta eivät ikinä tulisi kansan tietoisuuteen, ei myöskään oikeuksien tuomiot, joita on tehty äiti Hely syrjäyttämällä sosiaaliviranomaisten toimesta. Miksi ensimmäinen mieleentuleva syy on että Savonlinnan kaupunki halusi saada Valtion rahaa käyttöönsä ja toinen, että sijaisperhe tulee taloudellisesti toimeen ilman äidin työhönmenoa.