Pro Porvoon pienkeittiöt

Kommentoitu viesti

Pitsinnyplääjä

#28 Re: Re: Re: Re: Faktojen tarkistusta kiitos!

11.02.2014 20:24

#25: Joku, joka on lukenut sen selvityksen - Re: Re: Re: Faktojen tarkistusta kiitos!

Puhut asiaa, adressit kyhätty kasaan faktoja tarkistamatta, kirjoitetaan miltä tuntuu yms. Sote, vanhus- ja vammaisneuvosto hyväksynyt keskuskeittiöhankkeen->löytyy pöytäkirja googlaamalla->"valmista- ja jäähdytä"-hakusanalla, samoin nuorisonuvoston Zentrassa pitämä kyselytunti päättäjille; ei ne asiat ihan niin mene kuin adressissa ilmoitettu/ vedottu.

Vastaukset

Maija Aatelo
Adressin tekijä

#29 Re: Re: Re: Re: Re: Faktojen tarkistusta kiitos!

2014-02-12 12:10:53

#28: Pitsinnyplääjä - Re: Re: Re: Re: Faktojen tarkistusta kiitos!

Vanhus- ja vammaisneuvostot eivät ole saaneet edes lausuntopyyntöä, puhumattakaan, että ne olisi otettu mukaan asian valmisteluun. Vammaisneuvosto on käsitellyt asian oma-aloitteisesti kokouksessaan 28.1.2014 ja se kannattaa adressia eli pienkeittiöitä. Jos väittää muiden faktoja vääriksi, pitäisi mielestäni pysyä itse faktoissa.

Lainaus hankesuunnitelmasta:

"Hankkeelle asetettiin ohjausryhmä, jossa toimialoja edustivat toimitilajohtaja Börje Boström, hallintopäällikkö Camilla Simolin-Backman ja vanhainkodin johtaja Camilla Andersson. Pääluottamusmies Sune Forss toimi henkilöstön edustajana ohjausryhmässä.

Kehittämissuunnitelmassa arvioidaan, kuinka ruokapalvelujen kysyntä kehittyy vuoteen 2030 mennessä, kuvataan ruokapalvelujen ja keittiöverkon nykytilaa sekä verrataan erilaisten kehittämisvaihtoehtojen kustannustehokkuutta ja niiden mahdollisia riskejä. Suunnitelma laadittiin yhteistyössä Porvoon Tilapalvelujen, sivistystoimen, sosiaali- ja terveystoimen sekä toimitilajohdon kanssa, ja sen laatimisesta vastasi Ammattikeittiöiden Suunnittelutoimisto Design Lime Oy."