Pro Porvoon pienkeittiöt

Kommentoitu viesti

Monica

#47 Undrar

16.02.2014 13:19

Enligt Borgå lokalservice kommer man fortsätta koka pasta/ris/potatis samt laga salladerna i uppvärmningsköken även om ett stort centralkök byggs. Enligt tallriksmodellen är detta en betydande del av portionen. Är det ekonomiskt att bygga en "matfabrik" till bara nån enstaka komponent på tallriken?? Eller är det så att man i huvudsak tänkt sig lådrätter och soppor i framtiden?
Kommer potatis/ris/pasta/salladingredienser gå omvägen via centralköket eller blir det extra transportkostnader då tukkun hämtar råvaror både till centralkök och uppvärmningskök?

Vastaukset

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

2014-02-16 14:56:11


Maija Aatelo
Adressin tekijä

#49 Re: Undrar

2014-02-16 14:58:07

#47: Monica - Undrar

Undrar likväl

Någon som har läst rapporten

#50 Re: Undrar

2014-02-16 18:53:34

#47: Monica - Undrar

Det tar mycket mer tid t.ex. att göra soppa än att koka potatis. Det är också inte so dyr att transportera till centralkök som kan några tänka.

Förlot om min svenska är förvirrad.