Lapsiperheiden puolesta - Lapsilisät verottomana!

Kommentoitu viesti


Vieras

#276

26.03.2014 09:32

7 lapsen isänä kuuntelin näitä säästötoimenpiteitä niskavillat pystyssä. Lapsilisän leikkaukset, kiinteistöverojen, autoveron ja polttoaineiden kallistuminen jne. Kaikki sattuu kohdalle. Vielä kun tietullit saadaan aikaiseksi niin työnteko ja eläminen tässä maassa alkaa olla rikkaiden etuoikeus.

Vastaukset


Vieras

#304

2014-03-26 11:24:39

juurikin näin, alkaa tuo työssäkäyntikin tulla niin kalliiksi ettei se kannata. Periaatteellisella tasolla keskuluokkaan kuuluva, mutta kaikkien näiden jo aiemmin tehtyjen ja vielä näiden leikkausten ja verotusten jälkeen ei tiedä, mistä enää tinkisi kuluissa. Eli köyhänä sitä saa kulkea, vaikka tekisit hikihatussa töitä. Sillä ei vaan pääse rikastuu, työssäkäynnillä vain köyhtyy. Autojen kulutkaan ei oo enää pikkurahoja. Ei yksinkertaisesti palkka enää riitä perheen ylläpitoon. Ja 5 lapsenkin kanssa tuo on melkoinen lovi vuositasolla, yli kuukauden ruokaostosten summa. Nyt varmaan ollaan sitten se joulukuu ilman ruokaa, siinä vaiheessa kaikki loppu.

#276: -

 

1100

#616 Re: Lapsiperheiden puolesta???

2014-03-27 11:22:12

#276: -  

 Minkä takia pitäisi aina hakea sympatiaa suurista lapsiperheistä?? Itselläkin on monta lasta ja silloin kun olivat pieniä aina teini ikään asti sai elää kädestä suuhun, joka päivä. Minkä takia tekee 7 lasta tähän maailmaan kun varmaan jokainen tietää että eletään huonoja aikoja eikä takeita ole parempaa. Ei 80 luvulla saatu mitään tukea mistään ja kaikki oli suhteessa yhtä kallista palkkaan nähden. Mutta siinä olet oikeassa, rahaa tulee rahan luokse, AINA! Jos otetaan huomioon kaikki ne tarpeet mitä keskiverto Suomalainen tarvitsee joka päivä, sähkö -,vesi -,ruokaa -,auto -, polttoainetta -,vaatteita etc.., niin JOS tällainen vertailu tehtäisiin olisi Suomi varmaan kallein eurooppalinen maa, mutta näitä vertailuja ei tehdä oikein. Pitää muistaa yksi asia, kaikki jotka päättävät Suomen talousasioista mm.. niin heillä kaikilla on hyvin asiat itsellä, jo heidän monivuotiset palkkatulot sillä tasolla kun ovat antaa heille turvallisuuden, silloin on helppo tehdä vaikeitakin päätöksiä.

Anteeksi, on asioita mikä ei koskaan muutu, on vain opittava hyväksymään realiteettejä, rikkaita tullaan aina hyysäämään kaikissa asioissa ja päätöksissä, sellainen on ihminen.