Suvivirsi-päätös peruttava

Kommentoitu viesti


Vieras

#3

26.03.2014 21:52

Sehän kuuluu koulujen päätösjuhlaan. Ei kai suomalaisten tarvitse kaikkeen alistua, mitä muualta tulleet meiltä vaatii. Menköön takaisin sinne mistä ovat tulleet elleivät hyväksy maamme tapoja. Tai opetelkoot tulemaan toimeen sillä mitä meillä on ja on aina ollut.

Vastaukset

Opettaja evp

#7 Re:

2014-03-26 23:06:38

#3: -

Ei meillä ole aina ollut kristinuskoa - se on meille väkisin tuotu. Perinteitä voisi tarkastelle hieman laajemmalla perspektiivillä.

Syntysuomalainen

#68 Re:

2014-04-06 13:39:14

#3: -

"Sehän kuuluu koulujen päätösjuhlaan. Ei kai suomalaisten tarvitse kaikkeen alistua, mitä muualta tulleet meiltä vaatii. Menköön takaisin sinne mistä ovat tulleet elleivät hyväksy maamme tapoja. Tai opetelkoot tulemaan toimeen sillä mitä meillä on ja on aina ollut."

Kyllä tässä nyt kyse on ihan siitä, että se on syntysuomalaisten mielestä väärin liittää uskonto lapsen perusopetukseen. Ja kuten moneen kertaan jankattu, niissä kahdessa ekassa säkeistössä ei mitään vikaa (nämä kaksi vain eivät taida teille riittää?). Ja kuten moneen kertaan jankattu, tässä ei ole kyse pelkästään suvivirrestä (VIRRESTÄ, heh), vaan periaatteesta sen takana, että kristinusko (ja kirkko) ei ole pyhä vuori, jonka harjoitukseen ei sormellakaan saa Suomessa tänäpäivänäkään koskea. Vielä kysyn, että kuinka monen mamun olet livenä tai netissä nähnyt vaativan suvivirren poistoa? Versus kuinka monen suomalaisen?