Alle 1000 euron työttömyysetuuksiin ei saa koskea

Kommentoitu viesti

omena64

#1

27.03.2014 10:44

Työttömät ja monet eläkeläiset,elävät kaurapuurolla,leivällä,varaa ei ole enää ruokaan,koska vuokra ja monella vielä lääkkeet,joihin tulossa omavastuuosuus,vievät kaiken rahan.
Pidän kaikkein törkeimpänä,meidän sosiaalivirasto,maksaa esim somalien joka vuotiset kesälomat koko perheelle somaliaan. Me monet köyhät,ei päästä koskaan mihinkään,en ole kateellinen,suomen kesä ja luonto on ilmaista ja kaikein parasta.Meille otetaan koko ajan lisää maahanmuuttajia,muka töihin,suurin osa heistä tulee vain ilmaisen rahan perässä,eivät tee koskaan töitä. Maleksivat hgin keskustassa,tekemällä varkaukksia ja raiskauksia. Näistä ei puhuta.Meiltä suomalaisilta salataan kaikenlainen tieto.Katsokaapa cnn tai bbc uutisia,vähän toisenlaista uutista kuin meidän yle1 tai mtv3 näyttää. Hävettää olla suomalainen,elää hyvinvointi valtiossa,jossa vanhukset on hylätty,lapsia tapetaan,perheriidat ovat kärjessä,monet näkee nälkää,mukaan lukien monet lapset,vanhemmat juovat ja lapset kärsivät ja tilanne pahenee,päättäjiemme takia,heidän joiden pitäisi tehdä päätöksiä että jokaisella meistä olisi inhimillinen elämä ja perustarpeet kunnossa. En enää keksi muuta kuin kannatan LAKKOA

Vastaukset

Marja-Leena Koivikko
Adressin tekijä

#10 Re: Alle 1000 euron työttömyyskorvauksiin ei saa koskea

2014-03-28 09:45:19

#1: omena64 -

Olet oikeassa. Meidän pitäisi ja varmaan erityisesti työväestön alkaa taas lakkoilla ja järjestää jokin protesti yms. Nythän on niin, että työväestö on jo menettänyt kaiken, minkä edelliset sukupolvet ovat kannanotoillaan saavuttaneet. Kyllä on työväestökin (liitot ym.) hyvin hoitaneet asioita, kun kaikki on saatu menetettyä. Voisin sanoa, että pitää ihan hattua nostaa niille. Kummallisinta tässä työttömyydessä on sekin, että kukaan ei enää tunnu välittävän työttömistä, että heidät on kerta kaikkiaan haudattu piiloon.