VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Kommentoitu viesti


Vieras

#5605 Re:

01.04.2014 09:26

#3696: Eränainen -

Eihän "se saalis ole pääasia", eikä teitä liikuta niiden eläinten kohtalo. Taidatte olla niitä, jotka on opetettu harrastamaan kaikenlaisia omahyveitä toisista piittaamatta. Vai opettaa ko puuhailu vastuuta! Miltähän koirastanne tuntuu, kun se ymmärtää toisten eläinten tappamisen ja kärsimykset? Niin, mitenhän se ymmärtää? Vai onko se opetettu miellyttämään isäntäänsä niin, että ei osaa enää ajatella ja tuntea itse! Niin, mitenhän se on?

Vastaukset

,

#5606 Re: Re:

2014-05-12 14:22:47

#5605: - Re:

Anteeksi, mitähän nyt tarkoitat oikeen. :D

Ilmeisesti olet sitä mieltä, että susisuojeliat toiminnallaan eivät ajattele muita ihmisiä ja heidän kärsimystään kun susikanta on suuri ja sudet aiheuttavat todella suuria ongelmia monille ihmisille.

Joo, metsästyskoira tappaa riistan jos saa kiinni ja syö mielellään jos mahdollista. sille ei ole merkitystä millään muulla kuin metsästyksellä, tuskin se mitään erikoista ajattelee kun tappaa riistan.

 

Ei se kyllä omistajaa miellytä! :D mehtästä kuin omistaja jo aikois lähteä pois niin koira menee kuin kuuro ja ei puhettakaan että tulisi poisa, metsästyskoiralla on syntyessään vietti, joka hallitsee sen elämää riippumatta onko omistaja luonnonsuojelia vai metsästäjä.

 

Niin ja kaikki metsästäjät joita tunnen ovat kunnollisia metsästäjiä eli metsään ei mennä aseen kanssa ampumaan sinne tänne riistan saanti ei ole tärkeää vaan koiran kouluttaminen, metsässä olessa ei juodavaan istutaannuotiolla ja liikutaan luonnossa ja seurataan koiran toiminta.