EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

Kommentoitu viesti


Vieras

#557 Re: Re: Re:

22.04.2014 14:15

#556: - Re: Re:

Höpö höpö. Täällä elettiin jo paljon ennen kristinuskon väkivaltaista rantautumista!

Vastaukset


Vieras

#558 Re: Re: Re: Re:

2014-04-22 14:17:02

#557: - Re: Re: Re:

Niin elettiin, mutta suomenruotsalaiset ja ruotsalaiset tuhosivat kaiken sivistyksen Suomesta ja tunkivat omansa tilalle.

Harhat hoi

#1194 Re: Re: Re: Re:

2014-04-30 21:14:03

#557: - Re: Re: Re:

"Täällä elettiin jo paljon ennen kristinuskon väkivaltaista rantautumista!"

Ainut mistä olen samaa mieltä on se, että uskonto on aina väkivaltaista ja tuhoaa Jumalan osoittaman rakkauden. Jeesus ei ole uskonto, vaan uskon kohde, persoona.

Jeesus tuli maksamaan hölmöjen ja itsekkäiden ihmisten syntivelan sekä poisti suoritusvelvoitteen taivaaseen pääsystä! Jos se ei kelpaa, niin sitten joutuu maksamaan velan itse... ja siinähän meneekin sitten ikuisuus, siellä mistä sanotaan:  "sielläon oleva itku ja hammasten kiristys...pimeys...tuska ja ahdistus.."

Kannattaa hetki miettiä haluaako ottaa sen riskin että asiat selviää vasta kun ei saa enään pakkia päälle!

Mutta jos uskonnosta puhutaan, niin mitähän ne muslimit sitten oikein touhuaa? Miksi tappavat toisia muslimeja?  Joku on sanonut että islam on rauhaa rakastava uskonto, toki kunhan sen (islamin) vastustajat on ensin hävitetty, niin sitten se vasta pääsee oikeuksiinsa... (mikä lie)

Mutta hetkinen..! Oliko se nyt kristinuskon syy että naiset eivät saa ajaa autoa Saudia-arabiassa, Iranissa nainen ei saa kulkea kadulla ilman miespuolista saattajaa, nainen ei kelpaa todistajaksi oikeudessa, tyttöjä ei kouluteta niinkuin poikia... Afrikassa juuri siepattiin 230 teinityttöä rosvopäälliköille vaimoiksi...

"Nigeriassa Bornon maakunnassa kaksi viikkoa sitten islamistitaistelijoiden sieppaamia koulutyttöjä odottaa karmaiseva kohtalo."

http://yle.fi/uutiset/nigeriassa_siepatut_koulutytot_myydaan_islamistien_vaimoiksi_alle_9_eurolla/7216588

jaa, ehkä se nyt ei ihan kristinUSKON syytä ole kuitenkaan, mutta silti suomeen täytyy tasa-arvon nimissä päästää kaikki saasta jottei pirulle tule itku kurkkuun kun ei pääse nauttimaan suomen puhtaudesta, onhan täällä paljon tuhottavaa. Tuolla etelässä kun ei tahdo enään oikein olla muuta kuin tuhoutuneita maita ja sodan runtelemia ihmisiä..! Näin siinä käy kun Raamattu heitetään ikkunasta ulos niin Koraani (ja kaikki muukin väkivalta) lentää sisälle!! Ainakin tilastot puhuu puolestaan kuinka paljon esimerkiksi on lisääntynyt huostaanotot ym. pahoinvointi ja väkivalta.

On se kumma että hyvyyttä pitää vastustaa näinkin kiivaasti vaikka sitä jokainen loppujenlopuksi kuitenkin toivoo omalle kohdalleen...!!!