KIVILOUHOSSUONTEE.PELASTETAAN JOUTSAN SUONTEE, EI KIVILOUHOKSELLE

Kommentoitu viesti

Mietipä tätä

#22 Joutsan päättäjillä tilaisuus

16.08.2011 15:44

Mielenkiintoista on, että luvan hakija Kiiskinen kulkee kylillä kertomassa, ettei louhoksesta ja kivien murskauksesta tule ääniä tai muuta haittoja. Tälläinen äänetön räjäyttely, kivien kuljetus saastuttamatta isoilla autoilla kapealla tiellä kulkemiseen olisi niin suuri ja mullistava keksintö, että kuka tahansa iso kivialan toimija on valmis ostamaan sen suureen hintaan. Tällähän se Kiiskinen rikastuisi paljon enemmän.

Kuka uskoo etteivät räjäytykset kuuluisi pitkälle, tai että ympäristölle ei olisi haittaa. En usko, että Joustan päättäjät ovat tyhmiä.

Vastaukset

Kolmannen polven mökkiasukas vaikutusalueelta

#35 Re: Joutsan päättäjillä tilaisuus

2011-10-06 14:46:35

Mikäli Joutsan päättäjillä ei ole munaa, antaa kielteistä päätöstä tulevalle ("parannetulle") hakemukselle, on lupaehdot, ja sanktiot saatava sellaiseksi, että tämä luonnon pilaaminen ja vaikutusalueen asukkaiden kärsimykset jäävät minimiin. Se vaatii tietenkin myös tarkastavilta viranomaisilta hereillään oloa. Joutsan kunnan tarkastaja ei ole kuulemma edes käynyt paikalla!      Sysmän Onkiniemessä Destian kerrotaan ylittänyt KYMMENKERTAISESTI lupaehtojen kuljetusmäärän ja desipelitkin on ylitetty.    Tarkastaja saatiin paikalle vasta, kun oli uhattu rikosilmoituksella. Kiva ralli sielläkin on ollut käynnissä, alkaen aamu kuudelta.  Asukkaiden  huumorintaju on ollut kovalla koetuksella.   KIITOS TEILLE; JOTKA JAKSATTE VASTUSTAA HANKETTA!!!