KIVILOUHOSSUONTEE.PELASTETAAN JOUTSAN SUONTEE, EI KIVILOUHOKSELLE

Kommentoitu viesti

Päättäjät ennakoikaa tulevaisuus

#30 Tämä on Joutsan päättjille

29.08.2011 16:24

Niiden henkilöiden, jotka miettivät lupahakemuksen puoltamista, olisi syytä mennä paikalle ja kuulla kun kurjet ääntelevät ja elävät kivilouhokselle suunnitelulla alueella. En ymmärrä kuinka kukaan voi väittää ettei suunnitellun louhoksen melu kuuluisi pitkin järveä, kun kurjen äänikin kuuluu. Ja kuikkien. En usko, että Joutsan kunta haluaa pilata maineensa yhden henkilön vuoksi (vaikka henkilö olisikin tuttu tai kaveri). Koska näemme, että Joutsan päättäjät arvostavat sitä mikä Joutsassa on parasta, kauneinta ja mistä Joutsa on tunnettu koko Suomessa. Joutsan kunnan sivuilla kerrotaan, että "Joutsa on asukkaileen viihtyisä, turvallinen ja haluttu asuinpaikka. Sijainnista, puhtaista vesistoistään ja palvelutarjonnasta johtuen Joutsa tarjoaa erittäin kiinnostavan mahdollisuuden sekä vakituiseen että vapaa-ajan asumiseen".

Ei kai kunnan sivuilla puhuta palturia? Joutsan väkiluku on vähentynyt. Haluaako Joutsa karkoittaa nekin ihmiset, jotka ovat valinneet joko asuin- tai vapaa-ajan asuinpaikakseen Joutsan nimenomaan luonnon vuoksi. Eivätkö Joutsan kunta ja palvelujen tuottajat halua meidän eurojamme Joutsan hyväksi? S-market, K-kauppa, Siwa, rautakaupat, torikauppiaat, Raittinen, Pylsy, Joutotupa, Huttula, Hypoteekki, Ellin kahvila, Tokmanni, mökkipalvelut, puutavaramyyjät, kampaamo-, hieronta- ja kosmetologipalvelut, Lamminmäen ym. tilat ja palvelujen tuottajat herätkää! Samoin Joutsan seutu, joka sivuillaan kertoo olevansa puolueeton. Jos lohos tulee, niin nämä eurot ja tilaukset menevät muualle.

Vastaukset

Jos eurot ei kelpaa

#31 Re: Tämä on Joutsan päättjille

2011-08-29 16:32:04

#30: Päättäjät ennakoikaa tulevaisuus - Tämä on Joutsan päättjille 

Hyvä idea. Jos louhos tulee ja joku meistä jää silti, niin käytetään muiden kuin joutsalaisten palveluja. Jos louhos tulee, en mene kesätorille Hankaan erän talolle enkä käytä muitakaan Joutsan palveluita. Enkä varmasti tule puhumaan Joutsasta hyvää.