Kotipizzan jauhelihakastike sellaisenaan takaisin

Kommentoitu viesti


Vieras

#4 Kotipizzan Tommi kommentoi

19.10.2014 15:02

Moi Kirsi, emme tietenkään koe tätä negatiivisena kun kerran kuluttajat pitävät tuotteistamme. Sehän on mahtavaa. Emme myöskään halua rajoittaa hienojen yrittäjiemme Facebook-sivujen sisältöä.

Totean vain että jauhelihapizzan myynti on laskenut vuosien aikana ja halusimme siirtyä kotimaiseen naudan jauhelihaan. Kotimaisuus on iso juttu meille. Tuotekehitys tutkii miten voisimme yhdistää kotimaisen naudan jauhelihan ja perinteisen tomaattikastikkeen.

Asiakaspalautteet ovat meille todella tärkeitä ja teemme kaikkemme että pystymme  toteuttamaan asiakkaiden toiveet. Nyt niiden eteen pitää tehdä paljon työtä jotta voimme käyttää kotimaista raaka-ainetta ja suomalaista työtä.

En tiedä olisinko saanut näin addressin vastaanottajana kommentoida, mut toivottavasti ok ja positiivista. 

 

Terveisin

 

Tommi 

Kotipizzan toimitusjohtaja 

Vastaukset

Kirsi

#5 Re: Kotipizzan Tommi kommentoi

2014-10-19 16:14:02

#4: - Kotipizzan Tommi kommentoi 

 Tottakai saat kommentoida! Ja niin sinä kuin kaikki muutkin Kotipizzalaiset olette tervetulleita keskusteluun. 

Toivon, ettet ota millään lailla negatiivisesti adressissani käyttämää blogilainausta siellä käydystä keskustelustamme. Koska sen oli tarkoitus olla informoiva, ei millään lailla negatiivinen.

Kompromissiratkaisuksi ehdotan, että menuun palautetaan perinteinen jauhelihakastike eli soosi siihen asti, että tuotekehittely saa luotua kotimaisemman version sen tilalle? Tämä varmasti sopisi ainakin asiakkaille.

Kastiketta p-rkele!

#21 Re: Kotipizzan Tommi kommentoi

2014-11-21 14:44:34

#4: - Kotipizzan Tommi kommentoi 

 No pankaa sitäv-tun kotimaista naudanlihaa siihen v-tun kastikkeeseen! Ei luulis olevan niin v-tun vaikeeta...

Joo, sori toi avautuminen, vaan Kotipizzan jauhelihapizza oli 27 vuotta SE pizza, mihin minä vertasin kaikkia muita pizzoja, se oli se kaikista parhaimman makuinen. Olin jotain 16 kun ensimmäisen kerran sitä söin. Heh, ensimmäinen iltavapaa intistä, ensitöiks Kotipizzaan ja jauhelihapizza huiviin. Ensimmäiset treffit sittemmin vaimokseni päätyneen tyttöystäväni kanssa, tilattin pizzat kotiin, arvaa kaks kertaa mistä ja mitä minä tilasin. Lojuin kolme viikkoa sairaalassa, sairaalan mauttomilla sapuskoilla, ensimmäinen ateria kotona: Kotipizzan jauheliha. Siinäpä sulle ideaa mainoskampanjaan, ihan ilmaiseks.

Tietämättä, että reseptiä on muutettu, tilasin paikallisesta Kotipizzasta jauhelihapizzan, ja sain tämän uuden beef-roast-jauhelihapizzan... Suunnaton pettymys. Verrattuna entiseen, mauton, kuiva mutta silti rasvaisen makuinen lätty. Tomaattikastiketta sen verran, että pohjataikinaa oli ilmeisesti pyyhitty kevyesti tomaatinpuolikkaalla. Siinä vanhassa oli parasta just se runsas, tomaattinen jauhelihakastike.

Jos ette palauta sitä kastiketta listoillenne, julkaiskaa sitten sen resepti, että kaikki halukkaat voivat tehdä sitä itse. Ei luulis olevan enää liikesalaisuus....