Vaadimme ruoan arvonlisäveron alentamista Saksan (7%) tasolle

Kommentoitu viesti


Vieras

#127

30.10.2014 21:12

Noniin.

Luin adressin kommentit, ja jopa neljä (4) kommenttia olivat asiallisia sekä ilman kirjoitusvirheitä kirjoitettuja.

Köyhien lapset eivät tarvitse peruskoulua. Lasten vanhemmat eivät osaa kirjoittaa asiatekstiä omalla äidinkielellään.

 

Koulutukseen menevät varat pois pienituloisten verotuksesta, koska opiskelu ei todistettavasti tuo tulosta. Jos pienituloinen vanhempi tahtoo oman Pirjo-Irmelinsä keski- ja suurituloisten koulutusta häiritsemään valtion ylläpitämään oppilaitokseen, on vanhemman maksettava lukukausittainen opiskelumaksu.

Vastaukset

ALV

#132 Re:

2014-11-25 08:08:23

#127: -  

 Niin, katsohan sinun omaa kommenttiasi. Onko se mielestäsi asianmukainen? Mielestäni ei. Katsohan tarkemmin. Siinä ei oteta kantaa Suomen arvonlisäveroon. (Tarkennukseksi sinulle vielä kerron, että tämä adressi koskee Suomen arvonlisäveroa). Älä siis ryhdy kirjoittamaan köyhien lasten perusopetuksesta. Mene vaikka luomaan uusi adressi aiheestasi, mutta älä tule tänne puhumaan siitä. Kiitän.


Vieras

#144 Re:

2015-01-05 23:09:55

#127: -  

 Hetkonen! Sanotko, että vanhempien tulot määräävät lasten menestyksen? Olen diplomi-insinööri, valmistuin oivallisesti ja sain heti alalta hyvän ja vakituisen työpaikan. Sisareni samaten. Meillä on ollut hyvä koti ja siihen ei lompakon paksuudella ole ollut mitään asiaa. Ongelmaperheet ovat asia erikseen, älä sekoita niitä tulojen määrään!