Kehitysvammaisilla ja vanhuksilla oikeus valita asuinkuntansa!

Kommentoitu viesti


Vieras

#1

13.11.2014 18:42

Onhan se älytöntä, että meillä on oikeus valita terveyskeksuksemme, mutta kehitysvammaiset ja vanhukset eivät voi valita edes asuinpaikkaansa.

Vastaukset

Vanhus minäkin

#5 Re: Kunnassa puutteellinen lain tuntemus

2014-11-14 06:53:48

#1: -  Mistähän kilpailutusosaamista on hankittu, kun kunnan viranhaltijoilla ei ole edes perusasioissa osaamista? KUnta käyttää kuntaliiton lakimiestä satunnaisesti 

Sosiaali & terveyslautakuntaa vetää autoilun ammattilainen, jolla ei liene mitään alan koulutusta sosiaali-ja terveyspuolelle saatikka osaamista. Näin ollen kunnan työntekijät voivat tehdä pitkälti mitä haluavat ilman, että siihen tulee ohjausta lautakunnasta. Kykyä kyseenalaistaa ratkaisuja ei ole.

 

Etsijä

#32 Re: Valita

2014-11-15 17:07:55

#1: -  

 Ei vammaiet voi aina valita terveyskeskustakaan, jos kuljetuspalvelut ei yllä sinne...

OIkeus voittaa!

#77 Re:

2016-02-12 17:59:52

 

 Kalevassa oli juttu, että tyrnävän kunnan hankintapäätös kaatui markkinaoikeudessa.

Ymmärtävätkö sosiaali- ja terveyslautakunnan pj Vesa Ylitalon ja Eliisa Tornbergin erota tehtävistään? Vaikuttaa siltä ettei heidän osaamisensa ole kunnan vaatimustasolla eivätkä he ajattele kuntalaisten parasta lähtiessään kilpailuttamaan palveluita.

Soster -lautakunta on ylin päättävä elin ja linjaa sosiaali- ja terveystoimen toiminnan.

Kunnanjohtaja Manninen tuntuu laittavan hevoset ihmisten edelle. Hänellähän piti olla hankintatoimen osaamista, joten ihmetyttää miten tuossa noin köpelösti kävi?

Hienoa, että hankintapäätös kaatui!