Länsimetron jatkohanke - Sammalvuoren tuhoaminen estettävä

Kommentoitu viesti

Nöykkiöläinen

#121 Re: Re: Re: Re: Asiaton kommentin poisto

26.11.2014 01:39

#23: Asiantuntija - Re: Re: Re: Asiaton kommentin poisto 

 Tämä kommentti on niin absurdia potaskaa, ettei kannattaisi edes vastatata. Puhut 3-4 kk louhinta-ajasta. Oletko aivan .... Länsimetro Oy:kin puhuu milloin 3-4 vuodesta. Oikea ennuste lienee 7-10 vuotta. On huomattava, että louhinnan aikana kallion kiintokuutio kolminkertaistuu, jolloin mursketta on kuljetettava kolminkertainen määrä kiintokuutioihin verrattuna.

Adressissa ei ole ainuttakaan asiatonta väitettä. Asiat on tarkastettu asiantuntijoiden kanssa. Allekirjoittajina on mm.korkealle koulutettu asiantuntija, joka toimii eduskunnan ympäristölainsäädäntöä valmistelevassa työryhmässä asiantuntijana, ainakin yksi tekniikan tohtori, joka tuntee asiat jne.  

Vastaukset

Ei ihan nöykkiöläinen

#124 Re: Re: Re: Re: Re: Asiaton kommentin poisto

2014-11-26 08:59:44

#121: Nöykkiöläinen - Re: Re: Re: Re: Asiaton kommentin poisto 

Jos olisit vaivautunut lukemaan kyseisen kirjoituksen kunnolla niin olisit mahdollisesti voinut ymmärtää, että kirjoittaja puhui nimenomaan ajotunnelin louhinta-ajasta. Se ei tietenkään kestä puolta vuotta kauempaa ja tuskin edes sitäkään. Tietysti on kokonaan toinen juttu miten louhinta etenee varsinaisissa tunneleissa ja tietenkin tätäkin ajotunnelia käytetään niin kauan louheen kuljetukseen kun louhintaa alueella tehdään. Koko jatkeen louhinnan kesto on arviolta 2-3 vuotta kuten se oli ilmeisesti alkuperäisen Länsimetronkin kohdalla. Näin siitä huolimatta, että vastustajat tekevät kaikkensa heittääkseen kapuloita rattaisiin.

Jos louheen kuljetus aiheuttaa jollekulle harmaita hiuksia niin sitten lienee parasta ryhtyä vastustamaan kaikenlaisten raskaiden ajoneuvojen kulkemista Nöykkiöntiellä.