Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

Kommentoitu viesti


Vieras

#159

08.12.2014 18:30

.."homoseksuaalsia militantteja"... Ovatko he aseistettuja ja pakottavat kääntymään homoksi väkivallalla uhaten?

Vastaukset


Vieras

#162 Re:

2014-12-08 19:17:35

#159: -  

 

 

Tulkitsisin asian niin,  ehkä ei pitäisi,  mutta homoliikkeet ovat todella  paikoitellen maamme  ulkopuolella agressiivisia,  ja silloin sana osuu kohdalleen  asian luonteen kuvauksena.

 Eivät varmaan asetta kanna,  mutta tulee mieleen eräs episodi  erään toimittajan taksimatkasta ja taksinkuljettajasta USA:laisen kaupungin (nimi ?) kadulla,   ja  umpimähkään saadun taksinkuljettajan selkeästä tietoisuudesta kuinka homojärjestöt välittömästi iskevät jos julkisuuden henkilöt pienemmässäkään mittakaavassa kritisoivat mitään heille epäedullista.

Tavallisena taksiyrittäjänä hänellä oli  heti  näppituntuma asiaan. Ja tämä kertoo siitä,  ettei ole kyse mistään marginaali-ilmiöstä,  vaan yleisesti tunnetusta tekijästä,  jolla hiukan on mafiaan viittava pelotteluun perustuva maine,   keinot  toisenlaiset tietenkin: ei lynkkauksia,  vaan julkinen mustamaalaus.  

Massiivisen  mustamaalauksen kohteeksi,  joka ulottui asianosaisten työpaikoille asti,  ja johti hankaluuksiin siellä,  -  joutuivat myös juuri ne sateenkaariperheiden lapset,  jotka aukaisivat suunsa omista kokemuksistaan.