sosiaaliviranomaiset aiheettomista huostaanotoista vastuuseen

Kommentoitu viesti


Vieras

#63 Re: Huostaanotto valheella

12.12.2014 20:13

#13: gulmira heikkinen - Huostaanotto valheella 

 Rakas  ystävä tiedän miten sinuun koskee ja lapsiin en voi muuta kuin toiottaa sinulle voimaa ja rohkeutta kestää , tätä tapahtuu monille suomessa emme tiedä miksi. He eivät ymmärrä miten pahasti he vahingoittavat äitiä ja lapsia. Itsekin olen kaiken kokenut vaikka oeln suomalainen äiti ja hyvin hoitanut perheen mutta silti tekivät väkivaltaisen huostaanoton väärillä perusteilla , lapseni meni vakavaan sokkiin ja minä. Selvittiin kuitenkin kun olin sinnikäs ja menin aina vaan heidän luokseen. Sos on vakivaltainen sen olen kokenut karvaasti, ei voi koskaan uhohtua se hätä lapsesta että mien lapsi kestää.  Hyvää jatkoa toivottavasti kaikki on jo parempaan päin . 

Vastaukset

KAUKO HORTTANAINEN

#67 Re: Re: Huostaanotto valheella

2015-02-13 22:14:26

#63: - Re: Huostaanotto valheella 

 TE KAIKKI ÄIDIT JA ISÄT JOTKA OLETTE JOUTUNEET KOKEMAAN SOSIAALIVIRKAILIJOIDEN/SOSIAALIJOHTAJIEN.JA LASTENSUOJELU VIRASTON.TYÖN TEKIJÖIDEN OMAVALTAISEN ALITAMISEN JULMUUDEN JA NÖRYYTÄMISEN SEKÄ HENKISESTI NUJERTAMALLA.

NYT KAIKKI NÄMÄ 11 SYYTEESSÄ OLEVAA PÄIHDE ONGELMAISTA PSYYKKISESTI SAIRASTA VIRKAILIJAA ON VASTA ALKUA.SUURIN OSA NYT ALKAA PAKOILLA KIINNI JOUTUMISTAAN.NYT EI TARVITSE PELÄTÄ VAAN KAIKKIEN ON ANNETTAVA ILMI NÄMÄ KAUHEUDET,JOTA NÄMÄ PSYKIATRISESTI SAIRAAT VIRKAILIJAT ON JULMUUDESSAAN SAANUT AIKAAN JO VUOSI KYMMENIEN AJAN KUN SUOMESSA LAIT ON VAIN KANSAN HUIJAAMISTA VARTEN.

NYT TODELLAKIN ILMI ANNOT OVAT AINOA PELASTUS ETTÄ LOPPUU TÄMÄ LAPSIEN JA PERHEIDEN SURMAT LOPPUU.JA SAADAAN KAIKKI TUOMIOLLE NÄMÄ SAASTAT.

VOIMIA KAIKILLE T.KAUKO