HUMPPILAN LASTEN PUOLESTA!

Kommentoitu viesti

Valitse nimimerkki

#17 Otsikko

20.12.2014 16:31

 Virkani puolesta haluan tässä yhteydessä sanoa, että mitään mittauksia ei tietääkseni päiväkodilla ole tehty eikä toimintaa olla siirtämässä minnekään. Oireilua on joillain ollut ja siitä syystä on alettu ilmastoinninsäädöistä ym.puhumaan sekä pohdintaa käyty siitä, miten tilanteessa pitäisi edetä. Ns.kauhuskenaariona olen itsekin työpaikan sisällä käydyissä keskusteluissa maininnut sen, että mitä jos siirtokäsky tulee, minne voisimme mennä. Tätä ei siis millään lailla ole valmisteltu, joten ihmettelen viestin kirjoittaneen faktoja. Toivoisin, että kääntyisitte asioissa viranhaltijoiden ja päättäjien puoleen, pienessä kunnassa näitä tahoja on helppo lähestyä. Erityisesti toivon, että mikäli lapsillanne on jonkinlaista oireilua ollut ja liitätte sen sisäilmaan, ottaisitte minuun (tai esim.tekniseen toimeen) yhteyttä. Se on erityisen tärkeää tietoa, jotta saisimme asiaa eteenpäin. Viime viikolla on sovittu, että tammikuussa pidetään vanhempien kanssa asiasta keskustelutilaisuus. Tästä tulee lisätietoa tammikuun alussa.

Minuun voi olla milloin vain yhteydessä; valitettavasti kenelläkään ei hirveästi tietoa ole asiasta tarjota, mutta toivotaan, että sitäkin mahdollisimman pian saadaan.

-Katja Ojala- puh. 050-542 2030

Vastaukset


Vieras

#18 Re: Otsikko

2014-12-20 16:38:02

#17: Valitse nimimerkki - Otsikko 

 Mittauksia ei ole tehty? Minkäänlaisia? Ei ole yritetty tutkia sisäilmaongelmia? 

Jutta Rosenström

#19 Re: Hei katja

2014-12-20 16:44:06

#17: Valitse nimimerkki - Otsikko 

 Moi katja!

Tässä yritän juuri viralliselle taholle saada nimiä ja kertomuksia lapsien oireiluista, jotta voisin ne toimittaa teille sekä tekniseen toimeen. Olen keskustellut vanhempien kanssa jotka myöskin ovat olleet huolissaan.

Edelleenkään en syytä, tarkoituksena on vain edesauttaa asioiden etenemistä. Kyse on kuitenkin meidän lapsistamme.

Jutta Rosenström