Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista

Kommentoitu viesti


Vieras

#51

14.09.2011 14:09

miksi ydinvoimaloita pitäs rakentaa lisää kun on pärjätty tähänkin asti ilman NIITÄ? nämä lisäävät ja aiheuttavat vaarallisia luonnolle ja ihmisille aiheuttavia terveysriskejä? kaikkea täällä elämässä ei pidä laskea rahassa eikä se sais johtaa aina maamme poliittisiin päätöksiin. PITÄÄ AINA MUISTAA OTTAA HUOMIOON MAHDOLLISET IKÄVÄT RISKISEURAUKSET KUN ALETAAN JOTAIN tällaista vaarallista PROJEKTIA SUUNNITTELEMAAN. näissäkin ydinvoimalahankkeissa on kuitenkin paljolti kysymyksessä rahastaminen joka paisuttaa vain pienen joukon rahapussia eikä siitä tavallinen kansa hyödy yhtään mitään.JOKA RAHAA RAKASTAA SE EI SAA SITÄ TARPEEKSI! omaisuuden karttuessa karttuvat sen syöjätkin, ja mitä muuta etua siitä on sen haltialle, kuin että silmillään sen näkee, mutta mukaan ei kukaan meistä mitään saa kun eräänä päivänä poistumme tämän maan kamaralta. MEIDÄN JOKAISEN PITÄÄ MUISTAA ETTÄ VIIMEISESSÄ PUVUSSA JOKA PÄÄLLEMME PUETAAN EI OLE TASKUJA!

Vastaukset


Vieras

#52 Re:

2011-09-14 14:54:52

#51: -  

 Miksi ydinvoimaa pitää rakentaa? Koska sähköä tarvitan lisää. Mailman väkiluku on vuonna 2050 n 10 miljardia henkeä. Tuolle väkimäärälle tulee kyetä tarjoamaan kohtuullinen elintaso. On helppo nähdä, että sähkön tarve kasvaa.

Ainoa todellinen vaihtoehto, kivihiili, taas ei sovellu massiivisesti lisättäväksi ympäristövaikutustensa vuoksi.


Vieras

#53 Re:

2011-09-14 14:55:05

#51: -  

 Miksi ydinvoimaa pitää rakentaa? Koska sähköä tarvitan lisää. Maailman väkiluku on vuonna 2050 n 10 miljardia henkeä. Tuolle väkimäärälle tulee kyetä tarjoamaan kohtuullinen elintaso. On helppo nähdä, että sähkön tarve kasvaa.

Ainoa todellinen vaihtoehto, kivihiili, taas ei sovellu massiivisesti lisättäväksi ympäristövaikutustensa vuoksi.