Taidepoliittisen asiantuntijaryhmän hallitusohjelmatavoitteet

Kommentoitu viesti

Markku Laitinen

#23 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Täyttä roskaa koko adressi!

20.03.2015 08:51

#22: Voittajajoukkueen jäsen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Täyttä roskaa koko adressi! 

 Adressi on aloitettu 3.3.2015, eli jos allekirjoittajamäärä jaetaan 16:sta, on keskiarvo päivää kohti 14,5 allekirjoittajaa. Kun ennakkoäänestys alkaa 8.4.2015 on siihen aikaa 18 päivää, joten jos adressi kerää 500 allekirjoittajaa, niin mitä sitten? On kansalaisaloitteita jotka ovat keränneet sata kertaa enemmän allekirjoittajia ja ne on torpattu poliitikkojen tahoilta. Ja kansalaisaloite on sentään virallinen kansalaisaloite, eikä mikään epävirallinen adressi. 

Alppilan koulun entinen opettaja Antti Korhonen sai taakseen adressin allekirjoittajia yli 200 000 ja tämä johti siihen ettei häntä erotettu opettajan virasta, vaan siirrettiin toiseen kouluun opettajaksi.

Joten asetetaan asiat nyt oikeisiin mittasuhteisiin ja eräs asia mikä todella ihmetyttää, taidealan oikeiden nimien puuttuminen adressin allekirjoittajista. Jos asialla olisi todellista kannatusta, kuvittelisi että kaikki taidealan nimimiehet ja naiset olisivat kilpaa allekirjoittamassa adressia omilla nimillään. Mutta kun näin ei ole, niin adressin takana eivät ole suinkaan taidealan kaikki toimijat. Tarkemmin tarkasteltuna edes kaikki adressin laatijatkaan eivät ole allekirjoittaneet adressia ja mitäpä se kertoo koko adressista ja sen laatijoista?

Edelleen olen myös sitä mieltä ettei valtion tule tukea tai rahoittaa Ihmis- ja Perusoikeusrikollisuutta vaikka se kuinka olisi naamioitu taiteeksi tai sitä tehtäisiin taiteen varjolla! Tämä että virallinen taiteen kenttämme toimii Ihmis ja Perusoikeuksien vastaisesti, on salattu tässä adressissa ja näin ollen kaikki allekirjoittajat eivät tiedä tukevansa Ihmis- ja Perusoikeusrikollisuutta allekirjoittamalla adressin. Eli kyseessä on petos näitä ihmisiä kohtaan ja voidaan sanoa kyseessä olevan jopa törkeä petos. Ja petoksen todisteet löytyvät YK:n maailmanlaajuisesta ihmisoikeuksien julistuksesta, Euroopan Unionin Perusoikeuskirjasta, maamme solmimista Ihmis- ja Perusoikeussopimuksista, maamme Perustuslaista ja maamme Yhdenvertaisuuslaista.

Vastaukset


Vieras

#24 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Täyttä roskaa koko adressi!

2015-03-20 09:34:23

#23: Markku Laitinen - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Täyttä roskaa koko adressi! 

 Unohdit varmaan ehkä sullekin tärkeän ja juuri 4.3.2015 ratfioidun lain. Varmaan tunnet että sieltäkin kautta olet henk.koht. tullut laiminlyödyksi.  ;-) 

Jotain järkee sunkin pitäisi käyttää noissa lain vertailuissa! Tuossa nimittäin ei ole mitään logiikkaa!