Tuen Ahmoon koulun säilyttämistä!

Kommentoitu viesti


Vieras

#194

04.05.2015 08:05

Ensiksi Ahmoon koulun sulkemista perusteltiin sillä, että kaikille oppilaille pitää antaa samanlaiset mahdollisuudet (tilat, materiaalit) koulunkäyntiin.  Kun kävi ilmi, että koulun oppilaat ja henkilökunta pysyvät mielummin Ahmoolla, alettiin lakkauttamista perustelemaan mm. väitteillä; koulu on huonossa kunnossa, koulussa on hiiriä, koulumatkoihin käytetty aika lyhenee, kun oppilaita kuljetetaan kauemmas keskustaan kouluun ja että koulun liikuntasalin lattia on huono.  Olikohan vielä muita?

Vastaukset

kyllä herättää ajatuksia moinen aikuisten touhu!

#195 Re:

2015-05-04 16:42:08

#194: -  

Eikös kaikki ole kuitenkin lähtenyt alkujaankin liikenteeseen siitä että Ahmoolaiset vanhemmat aloittivat keskustelun koulun huonosta sisäilmasta, lasten ja aikuistenkin sairastumisista??

Nyt kun Nyhkälään tulee uudet,terveet tilat on kauhea tunnekuohu esillä kun puhutaan Ahmoon koulun lakkauttamisesta josta Ahmoolaiset saavat hyvät tilat siinä missä Nyhkälänkin lapset!!Eivät ole eriarvoisessa asemassa kenenkään muun kanssa!!

Lapset saavat kyllä kotoaan nämä kielteiset käsitykset tähän muutos/koulun lakkautus asiaan eikä tämän kylän poliitikoilta,jotka näitä päätöksiä tekevät!!Luulisi vanhempien hieman olevan pitkänäköisempiä eikä altistaa lapsia tähän tilanteeseen, suurin osa tämänkin ketjun kommenteista on lähes mautonta ihmisten haukkumista joita lapsetkin lukevat!!

 

Järki käteen!!