Pittbullterrierin pitäminen kiellettävä myös Suomessa

Kommentoitu viesti


Vieras

#13

21.09.2011 21:11

Suurimmassa osassa, joissa näitä järkyttäviä koira -hyökkäyksiä on tapahtunut, on hyökkkääjä ollut nimenomaan Pitbull-terrieri. Erityisen järkyttäväksi asian teki, että toistaiseksi viimeinen uhri oli pieni, viaton yorkshiren-terrieri, joka luonnollisesti oli täysin puolustuskyvytön.

Vastaukset

ab:n omistaja

#21 Re:

2011-09-22 21:43:36

#13: -

tuohan nyt ei pidä paikkaansa,lukasepa netistä purutilastoja niin näät mitkä koirat on kärkipäässä.Amerikanpittbullterrieri on kaikista ihmis ystävällisen koira.piste

 

Xivra

#23 Re:

2011-09-23 15:31:29

#13: -

En ole muuten lenkittäessäni omaa "petoani" törmännyt yhteenkään yorkkiin, joka olisi käyttäytynyt lempeästi. Yleensä hampaat irvellä, kovaa haukkuen ja hihnassa roikkuen on yrittänyt tulle mun koirani päälle.

Omaa "petoani" on purrut 4 pikkukoiran lauma puistossa ja se räksyttäminen ja näykkiminen oli niiden omistajasta vain hauskaa. Ei ollut hauskaa minusta eikä koirastanikaan, joka yritti juosta niitä pakoon.

Oma "petoni" oli erään länsiylämaanterrierin ensimmäinen kontakti suurempaan koiraan sen jälkeen kun se oli joutunut väärin kasvatetun rotikan hyökkäyksen kohteeksi. Tuo karvapallo unohti samantien pelkonsa kun huomasi että koirani on ystävällinen, niistä tuli hyvänpäivän tutut.