Säde-vauvan perheen vakuutusyhtiön pitää korvata kulut

Kommentoitu viesti

Bebek

#51 Ei tuntunut uskottavalta missään vaiheessa tämä juttu

29.07.2015 14:36

Sairaanhoito Turkissa on vähintään samaa luokkaa, mitä Suomessa. Ei Suomessakaan ole joka kunnassa sairaalaa, joka voisi hoitaa keskosta, jonka henkiinjämisen mahdollisuus on vain muutaman promillen luokkaa. On otettu valtava riski, kun vauvaa pidetty mahassa neljä vuorokautta ilman lapsivettä, kun raja on vain yksi vuorokausi. Oman elämänkokemukseni ja Turkissa asumisen kokemukseni mukaan tämä juttu tuntui heti mahdottomalta.

Ifin eikä minkään muunkaan vakuutusyhtiön kuulu korvata keskenmenoja! Olisi ihan eri asia, jos sikiö olisi kehittynyt niin paljon, että sillä olisi ollut todelliset henkiinjäämisen mahdollisuudet.

Perheen kannattaa nyt vaan keskittyä suruunsa eikä syytellä muita!

Vastaukset

vieras

#67 Re: Ei tuntunut uskottavalta missään vaiheessa tämä juttu

2015-07-30 11:46:15

#51: Bebek - Ei tuntunut uskottavalta missään vaiheessa tämä juttu 

 IF on kieltäytynyt korvaamasta hoitoa jo Turkissa. Ei synnytystä, ei ambulanssilentoa ei mitään.

Pariskunta oli täysin heitteillä, koska heillä ei ollut rahaa maksaa sairaalalle hoidosta. Etkö ymmärrä? Vakuutusyhtiö jätti asiakkaansa heitteille, koska sieltä löytyi porsaanreikä.

Eikö tuo toiminta ole ihmisarvoa loukkaavaa? Miten voit tulkita asiaa noin yksipuolisen kyynisesti.

Kukaan tuskin ajattelee rationaalisesti, että olisi parempi vaan antaa syntyä ja kuolla. Ehkä olisivat saaneet kuolintapa korvauksen vakuutusyhtiöltä lopulta, mutta kuka vanhempi sitä edes ottaa minkäänlaisena vaihtoehtona? Sitäpaitsi eihän heidän hoitoaan olisi kukaan maksanut. Minne lie olisivat synnyttäneet?