PUOLUEISTA RIIPPUMATON PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIN

Kommentoitu viesti

kai haavisto
helsinki

#1

13.11.2006 22:26

Maa jonka perustuslakia ei noudateta ei voi käyttää itsestään nimitystä oikeusvaltio....

Riippumaton perustuslakituomioistuin todennaköisesti lakkauttaisi monet nykyiset EpäTyomioIstuimet kuten Vakuutusoikeus ja Työmarkkinatuomioistuin...

On käsittämätöntä että vakuutusyhtiöt voivat olla edustettuna tuomioistuimessa joka valvoo heidän toimintaansa...

Siihen asti, kun suomeen saadaan perustuslakituomioistuin ei suomen valtio ja sen edustaja: ministeri; kansanedustaja; EU-parlamentaarikkos tai suomen valtiota virallisissa neuvotteluissa toimiva virkamies ei voi valehtelematta käyttää suomesta oikeusvaltionimeä.

Vastaukset

varmaa näyttöä

#5 Re: virkamiehet valehtelevat

2011-04-22 22:33:16

#1: kai haavisto -  

 Virkamiehet antavat vääriä lausuntoja, joiden perusteella asiat ratkaistaan.  Käräjäoikeuksien istuntoihin pitäisi saada välttämättä asian käsittelyä seuraamaan riippumaton useista henkilöistä koostuva toimikunta.  Asianomistaja voisi kutsua tämän toimikunnan seuraamaan istunnon lainmukaisuutta.  Tällaisia toimikuntia saataisiin perustettua paljon helpommin ainakin nyt aluksi, kuin uutta tuomioistuinta.  Nyt olisi todella kiire.  Olen tietoinen siitä, kuinka julkeaa teatteria joku käräjätuomari käyttää.  Ja se on aivan sallittua riippumattomuuteen vedoten, vaikka tekisit kantelun.  Hovioikeus joutuu käsittelemään tämän teatterin tekemän tuomion ja on vaikea saada muuttumaan asiaa lainmukaiseksi.  Käräjäoikeuksien olisi pakko tutkia kunnolla kirjallisen käsittelyn alkuun lainsäätäjän tarkoituksen ja edes ko. lain sovellutusalan. Ennakkoasenne päätökset pitäisi saada loppumaan. Onpa sellainenkin käräjätuomari, joka tekee  päätöksen hallintotuomioistuimelle kuuluvasta asiasta. Tällainen pitäisi heti erottaa. Kun tuomioistuimen käsittelyä olisi seuraamassa julkinen toimikunta, ei teatteria enää uskallettaisi käyttää.

Esitän tämän ajatuksen sen vuoksi. että saataisiin "nopeasti ensiapua vääryyksiin ja selviin oikeusmurhiin."

 

uskomatonta

#8 Re:

2011-05-17 21:25:47

#1: kai haavisto -  

 Kauhajoen käräjäoikeus langetti täysin syyttömälle 1000 euron kuukausituloiselle eläkeläiselle yli 500 euuron sakot, koska todistaja valehteli,  Muita maksuja langetettiin syyttömälle n.3500 e.  Eikös nyt tarvittaisi riippoumatonta perustuslakituomioistuinta?  Nyt on mopo karannut näiltä virkamiiehiltä.   Tulee ihmiisoikkeustuomioistuimeen.