Jatkuvasta koulukiusaamisesta määräaikainen erotus

Kommentoitu viesti


Vieras

#16 Re:

11.12.2015 14:40

#12: -  

 Hei, ota yhteyttä poliisiin. Pieni lapsi tuskin siihen pystyy, mutta vanhempi kyllä. Lapsesi näkee, että puolustat häntä. Yhdellä koululla näin poliisin ilmoituksen kiusaamisen nollatoleranssista.

Mielestäni se on hyvä mahdollisuus. Usein on turhaa saada kiusaajien vanhempia puuttumaan asiaan. Paljon mahdollista, että ovat itsekin olleet kiusaajia ja ovat antaneet lapselleen aivan väärän mallin. - Jos lapsi opetetaan hyökkäämään, häntä ei ehkä uskalleta kiusata - voi olla heidän tunnuslauseensa. - Amerikassa on tutkittu, että moni yritysjohtaja on taustaltaan koulukiusaaja. Eli toisten alistaminen ja vallankäyttö on opittu jo lapsena!!

Vastaukset

Heittellle jätettyjen puolesta

#31 Re: Re: Poliisi ei auta kiusattua

2016-02-07 09:58:08

#16: - Re:  

Ei poliisi koulussa tapahtuneita väkivallantekoja tutki, kun sillä pitää olla hyvät suhteet rehtoriin. Ei ees ilmoita sossulle silloin kun kiusaaja on "niin hyvästä perheestä". Ja koulusta ei kiusaajan vanhemmille mitään kerrota ei etenkään Kiva koulussa.

Viimeksi kun koulupoliisi kävi koululla puhumassa se vain selitti mille kaikelle ei voi mitään. Siitäkös kiusaajat innostuivat entistä pahemmiksi. Kun kiusaaja pomottaa koko luiokkaa ja opettajia, niin rehtori kieltää opettajiakinn sihen puuttumasta. "Kyllä oppilaiden täytyy saada itse päättää", rehtori opettaa. Monta vuotta se yksi ja sama tyttö on saanut päättää senkin kuka saa olla kenen kanssa ja kenen kanssa ei kukaan saa olla ensinkään.

Kiva koulussa kiusaajan selittelyt kirjataan totuudeksi. "Tää ei teille kuulu, pois pois" opettajat ärjyy niille jotka yrittää auttaa kiusattua. Kiva koulussa kiusaajan valtaa vain suurennetaan.