Vaadimme kansanäänestystä ydinvoimasta ja uraanikaivoshankkeista

Kommentoitu viesti


Vieras

#188 Re: Re: Re: Re: Tepco kertoi toukokuussa, että...

30.09.2011 15:14

#186: - Re: Re: Re: Tepco kertoi toukokuussa, että...

Todisteet Arevaa vastaan: Esin STUKin johtajan käymä julkaistu kirjeenvaihto Arevan johdon kanssa Olkiluoto 3 :n katastrofaalisten puutteellisuuksien ja virheiden johdosta. Olkiluoto ja Flamaville -käyvät kumpikin todisteesta Arevan kyvyttömyydestä ratkaista automaatio ym muita ongelmia.

Vastaukset


Vieras

#191 Re: Re: Re: Re: Re: Tepco kertoi toukokuussa, että...

2011-10-01 13:28:54

#188: - Re: Re: Re: Re: Tepco kertoi toukokuussa, että...

Sekoittuvatko sinulla jotenkin tekniset ongelmat ja virheratkaisut korruption kanssa? Toinen niistä on virhe, toinen rikos. Mikään esittämäsi esimerkki ei ole korruptiota. Suosittelen sinulle äidinkielen taitojen kohentamista tai logiikan perusteiden tutkimista.

Areva on selvästi osoittanut kyvyttömyytensä hallita rakennusprojektia, sen tekemät virheet betonin kanssa ovat suorastaan naurettavia , samoin työmaatoiminta. Lisäksi osakomponenteissa, esim primäärijäähdytyksen putkistoissa, havaitut tekniset ongelmat ovat osoittaneet sen, että ydinvoiman alihankintaketjut ovat katkeilleet pahan kerran, koska edellisten laitosten rakentamisesta on liian pitkä aika. Automaatiojärjestelmän osalta on kunnianhimoisen tekniikan tavoitteiden saavuttamisessa ongelmia. Oletan, että ongelmat liittyvät oikeellisuuden verifiointiin, en tiedä sitä.

Rakentamisongelma on helppo ratkaista; Areva on paremmassa roolissa komponenttitoimittajana ja rakennusprojektista vastatkoon sellainen taho, jolla on kokemusta teollisuusrakentamisesta. Alihankintaketjujen uudelleen pystytys vie aikaa ja rahaa, mutta kun ne saadaan kuntoon uusia laitoksia on mahdoillista rakentaa sujuvasti. Kyse on toiminnan volyymistä ja jatkuvuudesta. Automaatio saadaan toivottavasti kuntoon. Minulla ei ole tietoa sen nykytilasta ja julkisuudesta ei saa mitään tietoa. STUK on käsittääkseni vaatinut vanhanaikaisia varajärjestelmiä, koska ne voidaan helposti osoittaa toimiviksi.